Oldal kiválasztása

A nyár sem telik eseménytelenül. Az OLM Rendszernél gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél szélesebb körben időt spóroljunk meg a vállalatoknak és megkönnyítsük a benne dolgozó emberek életét.

Angol nyelvesítés

Örömmel jelentjük be, hogy az OLM Rendszerben már elérhető az angol nyelv is!

Frissítse böngészőjét (CTRL+Shift+R gyorsbillentyűk lenyomással) és a jobb felső sarokban található angol zászlóra kattintson. Ez után a Rendszer kezelőfelülete angol nyelvűre vállt. Bármikor vissza tudja a nyelvet állítani a jobb felső sarokban található zászló gombbal.

Terveink szerint további nyelvekkel bővítjük az OLM Rendszert, hogy a nemzetközi igényeket kielégítsük.

BaBér export

Az időadatok kezelése és a szükséges munkaügyi számítások elvégzése már önmagában is lépéselőnyhöz juttatja Önt. Az OLM Rendszernél az Ön igényeihez igazodunk, hogy a integrálni tudja Rendszerünket a programjai közé. Mostantól pedig a BaBér bérszámfejtő programba is tudja az időadatokat néhány kattintással továbbítani. A BaBér adatexport funkciót kérésre tudja igénybe venni.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*