Frissítés 2018.07.09. Angol nyelv elérhető

2018.07.09 | Frissítések

A nyár sem telik eseménytelenül. Az OLM Rendszernél gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél szélesebb körben időt spóroljunk meg a vállalatoknak és megkönnyítsük a benne dolgozó emberek életét.

Angol nyelvesítés

Örömmel jelentjük be, hogy az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben már elérhető az angol nyelv is!

Frissítse böngészőjét (CTRL+Shift+R gyorsbillentyűk lenyomással) és a jobb felső sarokban található angol zászlóra kattintson. Ez után a Rendszer kezelőfelülete angol nyelvűre vállt. Bármikor vissza tudja a nyelvet állítani a jobb felső sarokban található zászló gombbal.

Terveink szerint további nyelvekkel bővítjük az OLM Rendszert, hogy a nemzetközi igényeket kielégítsük.

BaBér export

Az időadatok kezelése és a szükséges munkaügyi számítások elvégzése már önmagában is lépéselőnyhöz juttatja Önt. Az OLM Rendszernél az Ön igényeihez igazodunk, hogy a integrálni tudja Rendszerünket a programjai közé. Mostantól pedig a BaBér bérszámfejtő programba is tudja az időadatokat néhány kattintással továbbítani. A BaBér adatexport funkciót kérésre tudja igénybe venni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését kérjük vegye fel a kapcsolatot Bita András értékesítési vezető kollégánkkal a +36 30 591 97 65 telefonszámon vagy pedig a bita.andras@olm.hu email címen.

Korábbi újdonságainkról és frissítéseinkről itt és itt olvashat.

Köszönjük, hogy elolvasta frissítésről szóló bejegyzésünket. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a HR modul közösségi fejlesztése még folyamatban van. Írja meg nekünk véleményét és kipróbálási lehetőséggel jutalmazzuk. Kattintson ide ismertetőnkhöz.

Nincs még OLM Rendszere? Tegyen egy próbát és regisztráljon most az ingyenes SZABADSÁG tervező modul alap verziójára. Kattintson ide.