Oldal kiválasztása

Kibővült fejlesztői csapatunkkal remek újításokat hoz az augusztus is.

Pótlékszámítás

Tovább fejlesztett pótlékszámítás rendszerünkkel több millió variácó lehetséges azért, hogy teljesen az Ön cége igényeire szabható legyen. Ezáltal szinte minden féle extra vagy speciális pótlék könnyűszerrel számolhatóvá válik.

Kérjük, hogy a frissítés után ellenőrizze a pótlékokat és amennyiben bármilyen zavart tapasztal a számításoknál keresse ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@olm.hu vagy a +36 70 380 2997 telefonszámon. Fejlesztőcsapatunk azonnal megkezdi a pótlékszámítások optimalizálást.

Export állományok nevesítése

Eddig az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerből exportált kimutatások, időadatok file nevei egyszerűek voltak. Hogy segítsünk rendet tartani a munkaterületén, mostantól az export fileok beszédes nevekkel exportálódnak. Így első pillantásra felismerheti, hogy milyen adatokat tartalmaz az állomány és könnyedén tudja a megfelelő helyre iktatni azokat vagy tovább küldeni.

Armada bérprogram kompatibilitás

Örömmel jelentjük, hogy mostantól már az Armada bérszámfejő programmal is kompatibilis Rendszerünk. A munkaügyi időadatokat néhány kattintással tudja az Armadának is átadni. (Mindezek mellett továbbra is kompatibilisek vagyonk. az Kulcs-Bér, SAP, Nexon, BaBér, RLB-60, VT-Soft, Top-Soft bérszámfejtő programokkal.)

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*