Frissítés 2018.08.01.

2018.08.02 | Frissítések

Kibővült fejlesztői csapatunkkal remek újításokat hoz az augusztus is.

Pótlékszámítás

Tovább fejlesztett pótlékszámítás rendszerünkkel több millió variácó lehetséges azért, hogy teljesen az Ön cége igényeire szabható legyen. Ezáltal szinte minden féle extra vagy speciális pótlék könnyűszerrel számolhatóvá válik.

Kérjük, hogy a frissítés után ellenőrizze a pótlékokat és amennyiben bármilyen zavart tapasztal a számításoknál keresse ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@olm.hu vagy a +36 70 380 2997 telefonszámon. Fejlesztőcsapatunk azonnal megkezdi a pótlékszámítások optimalizálást.

Export állományok nevesítése

Eddig az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerből exportált kimutatások, időadatok file nevei egyszerűek voltak. Hogy segítsünk rendet tartani a munkaterületén, mostantól az export fileok beszédes nevekkel exportálódnak. Így első pillantásra felismerheti, hogy milyen adatokat tartalmaz az állomány és könnyedén tudja a megfelelő helyre iktatni azokat vagy tovább küldeni.

Armada bérprogram kompatibilitás

Örömmel jelentjük, hogy mostantól már az Armada bérszámfejő programmal is kompatibilis Rendszerünk. A munkaügyi időadatokat néhány kattintással tudja az Armadának is átadni. (Mindezek mellett továbbra is kompatibilisek vagyonk. az Kulcs-Bér, SAP, Nexon, BaBér, RLB-60, VT-Soft, Top-Soft bérszámfejtő programokkal.)

Folytatódik a közösségi fejlesztésünk

A HR modul közösségi fejlesztése még folyamatban van és hamarosan elérkezünk a béta verzióhoz. Írja meg nekünk véleményét és kipróbálási lehetőséggel jutalmazzuk. Kattintson ide ismertetőnkhöz.

Köszönjük, hogy elolvasta bejegyzésünket! Ha további megoldásaink és frissítéseink érdeklik kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársaink várják megkeresését! (Tel.: +36 70 380 2997, email.: ugyfelszolgalat@olm.hu)

Nincs még OLM Rendszere? Tegyen egy próbát és regisztráljon most az ingyenes SZABADSÁG tervező modul alap verziójára. Kattintson ide.