Oldal kiválasztása

A nyárutón – sok a Rendszer teljesítményét javító fejlesztést hajtottunk végre, hogy a szabadságokról visszatérve még folyékonyabban tudja Rendszerünket használni.

Időszakos és napi exportok

Dolgozóra, költséghelyre, napi vagy kiválasztott időintervallumra csoportosítva, szabadon exportálhatja az adatokat. Tudjuk, hogy az adatok megjelenítése milyen fontos egy vállalat életében ezért felszabadítottuk az adat exportokat, hogy Ön korlátlanul az igényei szerint tudjon jelentéseket és statisztikákat készíteni.

Ha Ön HR-esként munkaügyesként kimutatást és grafikont szeretne készíteni vagy pénzügyesként szüksége van a munkaórák és pótlékokhoz. Esetleg a menedzsmentet támogatja a tervezéshez szükséges kimutatásokkal akkor ezt mostantól teljesen szabadon megteheti!

Előnyök

  • A kívánt adatokat időszakos, és napi lebontásban is kinyerheti.
  • Az export táblázatban órában és százalékos formátumban is megjeleníthetőek az adatok
  • Szabadon választhatja ki a kimutatásra szánt adatokat

Hogy működik?

Ön kiválasztja, hogy a statisztikáihoz vagy kimutatásaihoz milyen adatokra van szüksége az OLM Rendszerben. A kiválasztott adatokat napi és kiválasztott időintervallum bontásban, a kiválasztott költséghelyre, dolgozókra kikérheti. Az export táblázatok excel formátumban akár azonnal továbbíthatóak és könnyedén a céljainak megfelelően tudja formázni őket.

Példaként íme néhány adat típus melyet szabadon tud összeállítani és exportálni:

műszakpótlék, beosztástól eltérő túlóra, pihenőnapi túlóra, munkaidőkeret feletti túlóra, vasárnapi pótlék, éjszakai pótlék, ünnepnapi pótlék, hivatalos óra, beosztott óra, beosztható óra, beosztott plusz óra, beosztott +- óra, beosztás munkanap, beosztott pihenőnap, munkaóra, ledolgozható óra, ledolgozott óra, +- óra, munkanap, szabadnap, pihenőnap, arányos szabadság, kiadható, szabadság, kiadott szabadság, távollétek, távollét oka megnevezéssel …stb.

És még sorolhatnánk hányféle adatot tud szabadon kinyerni.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*