Frissítés 2018.09.25.

2018.09.25 | Frissítések

Itt van az ősz itt van újra, de mi nem szomorkodunk hiszen rengeteg ötletes újítással készülünk minden évszakban. Szeptemberi frissítésünk java főleg a Rendszer teljesítményét és használatát tette még gördülékenyebbé, amelyet Ön is érezhet. Ajánljuk figyelmébe új innovatív funkciónkat, amelyet azonnal megrendelhet!

 

Szabadság ütközés figyelés

Előfordult már a vállalatuknál az a jelenség, hogy eltűntek szabadságra az emberek és nem volt az adott osztályon részlegen senki, akinek fel kellett volna venni a munkát? A szabadságok 80%-ról a munkáltató dönt pontosan azért, mert a szabadságolások kedvelt időszakai miatt a munkavállalók hasonló időszakokban szeretnek pihenni. Ez sokszor nem gond, de nem minden pozícióban.

A precízebb szabadságtervezésért hoztuk létre a szabadság ütközés figyelést. Hozzon létre szabadon csoportokat és rendelje hozzá a munkavállalókat. Például, termelés, ügyfélszolgálat, raktárosok, menedzsment, stb. A csoportok tagjait szabadon tudja áttenni egy másik csoportba és ki és beléptetni.

Ezután megadhatja, hogy minimum hány munkavállalónak kell az adott csoportban jelen lennie a munkanapokon. Ha nagyobb vállalatnál vagy gyártóüzem szabadságolását tervezi akkor százalékos mértékben is megadhatja ezt a számot, ha tudja, hogy a termeléshez mennyi a minimális munkaerő igény.

Az OLM Rendszer ez után a szabadságok távollétek csoportos felületein is jelzi a szabadságok elbírálójának és a szabadság kérvényezőjének is, hogy az adott napon van-e nem kívánt szabadság ütközés. A szabadság elbírálója naptár nézetben látja a kritikus időszakokat és kérvényeket. Ezáltal könnyebben tudják a szabadságokat együtt megtervezni, úgy hogy a vállalat hatékonysága javuljon.

Ha szeretné igénybe venni ezt a funkciót akkor keresse Bita Andrást értékesítési vezetőt. Email: bita.andras@olm.hu  Tel.: +36 30 591 9765.

 

HR modul tesztelés alatt

Hamarosan Ön is élvezheti a forradalmi HR ügyviteli modulunkat. A fejlesztések első ütemei lezárultak és jelenleg a végfelhasználói tesztelés zajlik azért, hogy Ön egy mindenben tökéletes modult kapjon. A HR modulunkban a munkavállalókhoz szabadon tud majd adatokat párosítani (táppénz papír, jogosítványok, munkaruházat…stb) és ezeket nyilvántartani tudja. Sőt! A Rendszer emailben értesíti, ha valami, lejár kifogy vagy szükséges. Ezáltal olyan mintha egy saját asszisztense lenne! Tudjon meg többet a HR modulról itt.

Köszönjük, hogy tájékozódott a legújabb fejlesztéseinktől!

Nincs még OLM Rendszere? Tegyen egy próbát és regisztráljon most az ingyenes SZABADSÁG tervező modul alap verziójára. Kattintson ide.