Oldal kiválasztása

Itt van az ősz itt van újra, de mi nem szomorkodunk hiszen rengeteg ötletes újítással készülünk minden évszakban. Szeptemberi frissítésünk java főleg a Rendszer teljesítményét és használatát tette még gördülékenyebbé, amelyet Ön is érezhet. Ajánljuk figyelmébe új innovatív funkciónkat, amelyet azonnal megrendelhet!

Szabadság ütközés figyelés

Előfordult már a vállalatuknál az a jelenség, hogy eltűntek szabadságra az emberek és nem volt az adott osztályon részlegen senki, akinek fel kellett volna venni a munkát? A szabadságok 80%-ról a munkáltató dönt pontosan azért, mert a szabadságolások kedvelt időszakai miatt a munkavállalók hasonló időszakokban szeretnek pihenni. Ez sokszor nem gond, de nem minden pozícióban.

A precízebb szabadságtervezésért hoztuk létre a szabadság ütközés figyelést. Hozzon létre szabadon csoportokat és rendelje hozzá a munkavállalókat. Például, termelés, ügyfélszolgálat, raktárosok, menedzsment, stb. A csoportok tagjait szabadon tudja áttenni egy másik csoportba és ki és beléptetni.

Ezután megadhatja, hogy minimum hány munkavállalónak kell az adott csoportban jelen lennie a munkanapokon. Ha nagyobb vállalatnál vagy gyártóüzem szabadságolását tervezi akkor százalékos mértékben is megadhatja ezt a számot, ha tudja, hogy a termeléshez mennyi a minimális munkaerő igény.

Az OLM Rendszer ez után a szabadságok távollétek csoportos felületein is jelzi a szabadságok elbírálójának és a szabadság kérvényezőjének is, hogy az adott napon van-e nem kívánt szabadság ütközés. A szabadság elbírálója naptár nézetben látja a kritikus időszakokat és kérvényeket. Ezáltal könnyebben tudják a szabadságokat együtt megtervezni, úgy hogy a vállalat hatékonysága javuljon.

HR modul tesztelés alatt

Hamarosan Ön is élvezheti a forradalmi HR ügyviteli modulunkat. A fejlesztések első ütemei lezárultak és jelenleg a végfelhasználói tesztelés zajlik azért, hogy Ön egy mindenben tökéletes modult kapjon. A HR modulunkban a munkavállalókhoz szabadon tud majd adatokat párosítani (táppénz papír, jogosítványok, munkaruházat…stb) és ezeket nyilvántartani tudja. Sőt! A Rendszer emailben értesíti, ha valami, lejár kifogy vagy szükséges. Ezáltal olyan mintha egy saját asszisztense lenne! Tudjon meg többet a HR modulról itt.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*