Frissítés 2018.11.27.

2018.11.27 | Frissítések

Az év vége felé minden nagyvállalatnál fókuszba kerül a szabadságok kiadása. A legújabb fejlesztési csomagunkban elsősorban mi is erre helyeztük a hangsúlyt, de mellette a partnereink visszajelzései alapján még további kreatív megoldással tettük hatékonyabbá az OLM Rendszert! Nézze meg részletesen melyek a főbb fejlesztések novemberben!

 

Szabadság számolások órában

Egyenlőtlen  munkaidő beosztást alkalmazó vállalatok számára segítünk abban, hogy a szabadságok számolása minden eddiginél gördülékenyebb legyen. Ezentúl a dolgozó szabadság beállítása órákban is megjelenik a felületen.  A Rendszer teljesen automatikusan kalkulálja ki Ön helyett, hogy hogyan tudják a legoptimálisabban kiadni a szabadságokat. Az ’órás megjelenítés’ a munkavállalói felületen is megjelenik, ezáltal a szabadság kérvényeket már órában tudja megtenni a szabadságok elbírálója számára. Az új funkció a SZABADSÁG modulban érhető el.

Továbbfejlesztett szűrő

Ön is ismeri azt az érzést amikor a gondosan sorba rendezett feldolgozandó papírjait egy másik asztalra letéve, valaki átrendezi őket és ezzel ’megakasztja’ Önt a munkában. Szerencsére az OLM Rendszer digitális világában ez elkerülhető. Tudjuk, hogy egy munkafolyamat akkor nyújt igazi élményt Önnek, ha a felületeken egységesen követheti nyomon a szelektált adatokat.

Mostantól kezdve, ha ugyanazokkal a munkavállalókkal szeretne dolgozni több felületen akkor elegendő kiválasztani a kezelni kívánt munkavállalókat és a többi felületen már automatikusan a kiválasztottak dobozban jelennek meg. Elég, ha csak a szűrés gombra kattint. Ezzel megspórolja a dolgozók kiválogatását a különböző felületeken. Például.: Tegyük fel, hogy a BEOSZTÁS felületen kiválaszt pár dolgozót és egy időszakot, elkészíti a beosztásukat majd átkattint a MUNKAIDŐ felültre és ugyanazon dolgozók ugyanabban a sorrendben szerepelnek a ‘Kiválasztottak’ dobozba és már az időszak is előválasztóban szerepel.

Sőt! A dolgozói beállítások során is lehetséges. Pl.: Válasszon ki egy munkavállalót a dolgozói alapadatokban, majd kattintson a ‘Munkarendek’ fülre. Ekkor a dolgozó látható a ‘Kiválasztottak’ dobozba és csak a szűrésre kell kattintania. Ezt a páratlan funkciót automatikusan beállítottuk Önnek!

 

Alkalmi munkavállalók jogszabály megfelelőségi ellenőrzése

A modern foglalkoztatás kihívásait az OLM Rendszerrel könnyedén teljesítheti. Ha Önnél alkalmi munkavállalók dolgoznak vagy sok a projekt- és idényjellegű munka akkor ezt a fejlesztést egyszerűen imádni fogja. Az OLM Rendszer jogszabály megfelelőségi funkciója mint a saját munkajogásza veszi figyelembe az alkalmi munkavállalókra vonatkozó speciális szabályokat. Figyelmezteti Önt, ha a beosztás, vagy nyilvántartásban eltérés van és intuitívan is segíti Önt ezáltal biztos lehet benne, hogy a munkaügyi nyilvántartása megfelel a Munka törvénykönyve alkalmi munkavállalókra vonatkozó paragrafusainak.

Igényelje tőlünk az alkalmi munkavállalói munkarendet amely figyeli az 5 nap után 1 pihenő, maximum 15 munka egy hónapban és maximum 90 nap munka egy évben szabályokat.

Fiatal munkavállalók jogszabály megfelelőségi ellenőrzés

A fiatal munkaerő alkalmazása jó lehetőség a vállalatának és jó lehetőség a 18 év alatti munkavállaló vagy tanuló a tapasztalatgyűjtésére. Az OLM Rendszer jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkciója a munkaidő nyilvántartását összeveti a hatályos Munka törvénykönyvével és jelzi mind a beosztás, munkaidő nyilvántartás, szabadságok esetén, ha azok a fiatal munkavállalókra vonatkozó speciális paragrafusoknak nem felelnek meg. A jogi súgóval gördülékenyen tudja a nyilvántartásukat elvégezni. Ez a frissítés kifejezetten hasznos Önnek, ha alkalmaz fiatal munkavállalókat.

 

Archív anyagok a beállítások menüpont alatt

Rend a lelke mindennek és a felhasználók visszajelzése alapján az archivált dolgozók adatait mostantól a ’Beállítások’ menüpont találja meg, hogy kényelmesen tudja őket kezelni vagy az esetleges visszaléptetést két kattintással el tudja végezni.

 

Köszönjük, hogy tájékozódott a legújabb fejlesztéseinktől!

Nincs még OLM Rendszere? Tegyen egy próbát és regisztráljon most az ingyenes SZABADSÁG tervező modul alap verziójára. Kattintson ide.