Oldal kiválasztása

Az év vége felé minden nagyvállalatnál fókuszba kerül a szabadságok kiadása. A legújabb fejlesztési csomagunkban elsősorban mi is erre helyeztük a hangsúlyt, de mellette a partnereink visszajelzései alapján még további kreatív megoldással tettük hatékonyabbá az OLM Rendszert! Nézze meg részletesen melyek a főbb fejlesztések novemberben!

Szabadság számolások órában

Egyenlőtlen  munkaidő beosztást alkalmazó vállalatok számára segítünk abban, hogy a szabadságok számolása minden eddiginél gördülékenyebb legyen. Ezentúl a dolgozó szabadság beállítása órákban is megjelenik a felületen.  A Rendszer teljesen automatikusan kalkulálja ki Ön helyett, hogy hogyan tudják a legoptimálisabban kiadni a szabadságokat. Az ’órás megjelenítés’ a munkavállalói felületen is megjelenik, ezáltal a szabadság kérvényeket már órában tudja megtenni a szabadságok elbírálója számára. Az új funkció a SZABADSÁG modulban érhető el.

Továbbfejlesztett szűrő

Ön is ismeri azt az érzést amikor a gondosan sorba rendezett feldolgozandó papírjait egy másik asztalra letéve, valaki átrendezi őket és ezzel ’megakasztja’ Önt a munkában. Szerencsére az OLM Rendszer digitális világában ez elkerülhető. Tudjuk, hogy egy munkafolyamat akkor nyújt igazi élményt Önnek, ha a felületeken egységesen követheti nyomon a szelektált adatokat.

Mostantól kezdve, ha ugyanazokkal a munkavállalókkal szeretne dolgozni több felületen akkor elegendő kiválasztani a kezelni kívánt munkavállalókat és a többi felületen már automatikusan a kiválasztottak dobozban jelennek meg. Elég, ha csak a szűrés gombra kattint. Ezzel megspórolja a dolgozók kiválogatását a különböző felületeken. Például.: Tegyük fel, hogy a BEOSZTÁS felületen kiválaszt pár dolgozót és egy időszakot, elkészíti a beosztásukat majd átkattint a MUNKAIDŐ felültre és ugyanazon dolgozók ugyanabban a sorrendben szerepelnek a ‘Kiválasztottak’ dobozba és már az időszak is előválasztóban szerepel.

Sőt! A dolgozói beállítások során is lehetséges. Pl.: Válasszon ki egy munkavállalót a dolgozói alapadatokban, majd kattintson a ‘Munkarendek’ fülre. Ekkor a dolgozó látható a ‘Kiválasztottak’ dobozba és csak a szűrésre kell kattintania. Ezt a páratlan funkciót automatikusan beállítottuk Önnek!

Alkalmi munkavállalók jogszabály megfelelőségi ellenőrzése

A modern foglalkoztatás kihívásait az OLM Rendszerrel könnyedén teljesítheti. Ha Önnél alkalmi munkavállalók dolgoznak vagy sok a projekt- és idényjellegű munka akkor ezt a fejlesztést egyszerűen imádni fogja. Az OLM Rendszer jogszabály megfelelőségi funkciója mint a saját munkajogásza veszi figyelembe az alkalmi munkavállalókra vonatkozó speciális szabályokat. Figyelmezteti Önt, ha a beosztás, vagy nyilvántartásban eltérés van és intuitívan is segíti Önt ezáltal biztos lehet benne, hogy a munkaügyi nyilvántartása megfelel a Munka törvénykönyve alkalmi munkavállalókra vonatkozó paragrafusainak.

Igényelje tőlünk az alkalmi munkavállalói munkarendet amely figyeli az 5 nap után 1 pihenő, maximum 15 munka egy hónapban és maximum 90 nap munka egy évben szabályokat.

Fiatal munkavállalók jogszabály megfelelőségi ellenőrzés

A fiatal munkaerő alkalmazása jó lehetőség a vállalatának és jó lehetőség a 18 év alatti munkavállaló vagy tanuló a tapasztalatgyűjtésére. Az OLM Rendszer jogszabály megfelelőségi vizsgálat funkciója a munkaidő nyilvántartását összeveti a hatályos Munka törvénykönyvével és jelzi mind a beosztás, munkaidő nyilvántartás, szabadságok esetén, ha azok a fiatal munkavállalókra vonatkozó speciális paragrafusoknak nem felelnek meg. A jogi súgóval gördülékenyen tudja a nyilvántartásukat elvégezni. Ez a frissítés kifejezetten hasznos Önnek, ha alkalmaz fiatal munkavállalókat.

Archív anyagok a beállítások menüpont alatt

Rend a lelke mindennek és a felhasználók visszajelzése alapján az archivált dolgozók adatait mostantól a ’Beállítások’ menüpont találja meg, hogy kényelmesen tudja őket kezelni vagy az esetleges visszaléptetést két kattintással el tudja végezni.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*