Oldal kiválasztása

Egy jó döntés kulcsa gyakran egy pontos kimutatás. A vállalatok erőforrásait átlátni pedig stratégiai előnyhöz juttattja a vezetőket. Ötletes megoldásunkkal most költséghely vezetőként vagy adminisztrátorként könnyen áttekinthető riportokat tud készíteni export funkciónk segítségével.

 

  • A továbbfejlesztett export előnye, hogy költséghelyekre bontva készíthet kimutatásokat.
  • Jogosultságtól függően fér hozzá a költséghelyek adataihoz.
  • A kívánt adatokat időszakos, havi és napi lebontásban is kinyerheti akár dolgozókra vagy egy munkavállalóra vetítve.

Hogy működik?

Lépjen be az exportok menübe. Válassza az Excel lapfület majd az Időszakos exportot.

A költséghely összesítők a sablonok ablakban jelenik meg. A ’Vezetett költséghely’ azon költséghelyek adatait összesíti, amelyhez Ön van hozzárendelve.

Amennyiben Ön magasabb jogosultsági szinttel rendelkezik akkor a ’Látható költséghelyek’-re kattintva azon költséghelyek adatait összesítheti, amelyek megjelenítéséhez jogosultságot kapott. Adminisztrátori szinten pedig az összes beállított költséghely adatait tudja összesíteni.

Az innovatív megoldásnak köszönhetően kérje le a költséghely összes dolgozójának összesített munkaidő adatait vagy bontsa le csak néhány, esetleg egyetlen dolgozóra.

Az export táblázat sablonban a kimutatáshoz szükséges főbb adatokat továbbra is be tudja állítani ezáltal azok az adatok kerülnek be az export táblázatba, amelyekre Önnek szüksége van.

Az kész export táblázat fejléceit pedig színekkel láttuk el, hogy a különböző munkaügyi információkat könnyedén fel tudja dolgozni.

Egyszerű példa:

Szeretne a vezetőség számára egy negyedéves munkaügyi kimutatást készíteni a saját költséghelyéről. Minden középvezető elkészíti ezt a jelentést a saját részlegén.  A menedzsment tudni szeretné, hogy mennyi beosztott óra volt, mennyi túlórát használtak el az évesből. Az influenza járvány, miatt mennyi betegszabadság volt és hányan voltak távolléten. Az információk birtokában pedig tudnak dönteni a beosztásokról illetve mozgósíthatják a termelés áttervezését vagy akár a munkaerő felvételt.

Ekkor Ön kiválasztja a negyedéven megfelelő időintervallumot amely 2019.01.01-2019.03.31-nek felel meg. Kiválasztja a vezetett költség helyet és az összes munkavállaót.

A kész export táblázatban a munkavállaókat is látja külön, illetve a az összesített munkaórákat, túlórákat, távolléteket és szabadságokat. A kész táblázattal átláthatóvá válik a költséghelyek munkaügyi állapota.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*