Frissítés 2019. 04.11

2019.04.12 | Frissítések

Az időjárás éppoly szeszélyes, mint a munkafolyamatok egy nagyvállalatnál.  Az áprilisi OLM Rendszer frissítésünkbe olyan ötletes megoldások kerültek, amelyekkel hatékonyan tudja felvenni a versenyt a mindig változó kihívásokkal szemben ezáltal garantáljuk, hogy munkája felhőtlenül fog telni, ha az OLM Rendszert használja.

Módosítható költséghely és munkakör neve

Egy cég életében nagyon sok apró változás következik be, hiszen a siker folyamatos adaptációt követel meg. Tévedni emberi dolog és gyakran vétünk apróbb hibákat, de szerencsére ezzel az újítással most már könnyedén tudja korrigálni adatait.

  • Mostantól a Költséghely nevét egy kattintással tudja megváltoztatni, illetve javítani.
  • Változott a munkakör vagy elírás történt? Sebaj, egy kattintással tudja átírni vagy korrigálni.

módosítható költséghely és munkakör

 

Hogy működik?

Nyomja meg a ’Beállítások’ (fogaskerék ikon), majd válassza a ki a ’Dolgozók’-at. A felső füleken pedig Munkakör és a Költséghely alatt már az átírható mezőben tud javítani.

Költség- helyhez/vezetőhöz kötött exportok

A vállalati struktúrában komoly szerepet töltenek be a költséghelyvezetők. Nagy segítség, ha a munkaügyi adatok és munkavállalók összeköthetőek a költséghelyvezetővel vagy a költséghellyel.

A gyakorlatban nagyon hasznos, ha látszik egy export táblázaton jelentésen, hogy egy adott dolgozó vagy dolgozók csoportja mely költséghelyhez vagy költséghely vezető alá tartozik. Ilyen és az ehhez hasonló jelentések elkészítéséhez hoztuk létre ezt az exportot. Ha szeretné elérni kérjük jelezze felénk itt.

 

Döntéstámogató szabadság adatok

Partnereink visszajelzései alapján tökéletesítjük a SZABADSÁG -tervező modulunkat, hogy a szabadságok kiadása kezelése igazi élmény legyen. Az új fejlesztési pontunkkal a vezetők munkáját tesszük könnyebé.

Az időszakos export esetén megjelenik az időarányosan kiadható szabadság külön oszlopban minden dolgozóhoz.

Ezzel a briliáns funkcióval azonnal láthatja, hogy időarányosan mennyivel több vagy kevesebb szabadságot vettek ki a dolgozók. Az év folyamán könnyebben tudják a szabadságolásokat megtervezni vagy egyeztetni. A funkció igényléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

 

Kilépett dolgozó visszaléptetése jövőbeli dátumra

A munkaerő fluktuáció korunk egyik nagy kihívása, amelyet az OLM Rendszer is több ponton kezel. Korábban vezettük be a jövőbeli dolgozó funkciónkat melynek lényege, hogy a jogviszony kezdete előtt is rögzítheti a dolgozó adatait a Rendszerbe és a jogviszony kezdetét figyelembe veszi a Rendszer.

Kilépett dolgozó jövőbeli visszaléptetése

Sőt! A beosztásokat is előre elkészítheti a dolgozó számára, hogy mire munkába áll minden flottul várja és automatikusan elinduljon a munkaügyi nyilvántartása.

Ennek a funkciónak a kiterjesztése, hogy amennyiben a munkavállaló jogviszonya megszűnik és később előreláthatólag újra dolgozni kezd egy időintervallumon belül akkor Önnek csak a jogviszony újbóli kezdetét kell felvennie, hiszen a munkaügyi adatokat a törvényeknek megfelelően tárolnia kell. A kiterjesztett funkciót igényelje meg itt.

Kifejezetten hasznos ez a tudás olyan területeken, ahol a munkavállalók fluktuációja magas vagy szezonmunkák miatt gyakran lépnek be- és ki a céghez.

 

Nincs még OLM Rendszere? Tudjon meg többet és kérjen visszahívást.