Oldal kiválasztása

A forró hónapokban hűsítő megoldásokra van szükség, ahhoz, hogy a szabadság mellett a munka is kellemesen teljen. Éppen ezért olyan innovációkat tettünk augusztusi kiadásunkba, amelyekkel garantáltan izzadság mentesen tud egyes munkaügyi folyamatokat elvégezni.

A frissítésünkben az egyedi fejlesztések és rendszer gyorsítások mellett a következő újítások kerültek:

Bővített készenlét pótlék funkciók

A készenlét pótlékok funkciókat bővítettük egyedi megrendelésre. Újfajta pótlék számolások készültek a készenléthez. Szabályozható, hogy az egyes pótlékok a munkaidő vagy a készenlét exportokon jelenjenek meg (vagy mindkettőn) ezáltal könnyebb áttekinteni a készenlét pótlékokat.

Kétlépcsős szabadság jóváhagyás

Rengeteg információt kell feldolgozni mind a munkavállalóknak mind pedig a programoknak a munkaügyek során. Ez a tényező pedig gyakran hibákhoz vezethet. A szabadság kérvények bírálata esetén kétlépcsős eljárást vezetünk be, hogy garantáltan a valós jóváhagyás vagy elutasítás érkezzen a kérvényre.

Ezzel a briliáns megoldással elkerülhető az a jelenség is amikor az email kliensek, robot algoritmusai a spam vizsgálat során a levélben található linkeket tesztelve egy jóváhagyást vagy elutasítást eszközölnek véletlenül. A szabadság kérvények bírálatáról emailes értesítés érkezik. Mostantól a levélben található ’Engedélyez’ vagy ’Elutasít’ gomb megnyomásával egy biztonságos online felületre jut, ahol meg kell erősíteni a bírálatát. Ezzel mind a szoftveres mind az emberi tévedés kockázata mérsékelhető és a szabadság kérvények jóváhagyása precízebbé válik.

Beosztás kódok vezetőkhöz rendelve

A beosztástervezéssel megbízott vezetők munkáját teszi még könnyebbé az személyre szabható megoldásunk. A különböző beosztás kódokat hozzá lehet rendelni a vezetőkhöz. Az eredmény, hogy a beosztással megbízott vezető csak azokat a beosztás kódokat tudja használni, amelyekre biztosan szüksége van. A kódok panelben is csak a személyesen hozzárendelt kódok közül tud választani. Ez csökkenti az információ feldolgozással járó terhelést és a beosztások tervezése pontosabbá válik a ’nem munkaügyes’ alkalmazottak számára is. Az exportokban is szintén a lehetséges beosztások kódjai jelennek meg.

Kilépési dátum, dupla megerősítés

A magas munkatempó és gyakran előforduló multitask apró hibázásokhoz vezet, amelyek hatása gyakran sokkal nagyobb horderejű mint maga a hiba. A felméréseink alapján a dolgozók kilépésének dátuma gyakran tévesen kerül rögzítésre és ezáltal értékes a munkaügyi, beosztás, munkaidő nyilvántartás adat kerül a lomtárba. Szerencsére az automatizálás segít ezt kiküszöbölni.

A Rendszer mostantól megerősítést kér ha a 15 napnál régebbi a dolgozó kilépésének a dátuma olyan formában, hogy a kilépés dátumát ismét be kell írni, ezáltal az elgépelések vagy téves rögzítések kockázata csökkenthető. Sőt! Az Mt. által meghatározott kilépés után is megőrzésre szoruló fontos munkaügyi adatok nagyobb biztonságban lesznek.

Okos szűrő a HR modulban

Mindannyiunk szívesen fogadna egy olyan varázsgömböt, amely minden kérdésünkre azonnal tudja a választ. Kutatásaink alapján tudjuk, hogy az intelligens szűrőket nagy haszonnal fogja használni. A HR modulunkban már elérhető az okos szűrő.

Szeretné megtudni, hogy kinek jár le az üzemorvosi vizsgálata ebben a hónapban, vagy az év vége lőtt? Kinek kell még ebben az évben megújítania a képesítését egy munkaterülethez (pl, gépkezelői vizsga)?

Most minden fontosabb kérdésre egy kattintással megkaphatja a választ ezáltal áttekinthetőbbé vállnak a HR adminisztrációs folyamatok és kirajzolódik a jövő, hiszen előre tud tervezni a határidőkkel vagy készletekkel!

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*