Oldal kiválasztása

Korlátlan szabadságot még nem tudunk adni, de októberi frissítésünkbe olyan innovatív megoldásokat állatottunk össze, amellyel garantáltan ledöntjük a korlátait.

Mobil optimalizált szabadságtervező

Mostantól bárhonnan bármikor tud szabadságot tervezni, igényelni, jóváhagyni mert mobil eszköz optimalizáltuk a szabadság tervezőnket, hogy Ön számára igazi élmény legyen a ’szabadságolás’.

Csak vegye elő az okostelefonját, tabletjét és akár az irodából, kertből vagy egy kávézóból is megtervezheti a dolgozók szabadságát vagy a sajátját!

A speciális fejlesztésnek köszönhetően az OLM Rendszer kezelőfelülete, gombjai úgy jellennek meg a mobil eszközén, hogy egy szempillantás alatt át tudja tekinteni és akár egy hüvelykújjal tudjon műveleteket végezni.

A dolgozók a saját mobil eszközeikről is tudnak szabadságot igényelni akár az iroda, üzem területén- akár otthonról. A vezetők pedig a szabadság kérvényeket, ütközéseket pedig szintén fizikai korlátok nélkül tudják elbírálni. Nincs szükség eszköz park fejlesztésre csupán internet elérés szükséges.

Jól hangzik igaz? Akkor próbálja ki most készülékén! 

Munkaidő nyilvántartás

A munkaidő nyilvántartás fontos eleme, hogy a jelenlétek és a munkaidő nyilvántartás adatait összevessük. A felhasználóink visszajelzései alapján ezt a folyamatot briliáns újításokkal tesszük még egyszerűbbé és átláthatóbbá.

Egyéni munkaidő fül

Az intuitívabb kezelés kedvéért a bal oldali oszlopban a Munkaidő ikon alatt találja a Munkaidő nyilvántartást és a Jelenléteket. Ez a két funkció a véglejes munkaidő nyilvántartás és jelenlétek kezelésért felelős.

Korábban ‘Munkaidő’ fülként ismert funkció mostantól ‘Egyéni munkaidő’ – néven érhető el. Az egyéni munkaidő fülön a munkavállalóra lebontva tudja a jelenlét adatokat összevetni a nyilvántartással.

Továbbfejlesztett hiba szűrő

A munkaidő nyilvántartás kulcs eleme, hogy a dolgozók jelenlét távollét adatait összevessük és korrigáljuk a munkaidő nyilvántartással. Az esetleges eltérések okait feltárjuk és korrigáljuk a nyilvántartás adatait. Ezzel garantálható a törvényeknek megfelelő munkaidő nyilvántartás.

Páratlan újításainknak köszönhetően ez minden eddiginél könnyebb hiszen az ’egyéni munkaidő’ fülön a jelenléti adatok és az eltéréseket tudta vizsgálni, úgy hogy az eltéréseket hibaüzenetek jelezték.

Az eltérések okai sokszínűek lehetnek, mint például a ,,nem történt kártya lehúzás”, ,,késés”  vagy ,,korábban távozott a dolgozó”. Az OLM Rendszer 10 eltérési hiba fajtát jelez. A könnyebb egyeztetés kedvéért mostantól hiba kategóriákra is tud szűrni. Tegyük fel csak a késéseket szeretné megnézni ekkor csak beállítja a szűrőt és máris látja hol fordult elő.

HR modul új funkciók

A forradalmi HR modulunk segítségével szabadon tudja a munkavállalókhoz rendelt adatokat szűrni, csoportosítani párosítani és mindezt úgy, hogy emailes értesítéseket állíthat be. Felméréseink alapján újabb elképesztő funkciókkal bővítettük ezt a modult.

Új rekord létrehozása dolgozói felületről

Mostantól bármely olyan felhasználó, akinek jogosultsága van képes új rekordot létrehozni.

Tegyük fel, hogy Példa cégnél raktárbázis épül és a raktárosok egy csoportjának szükségessé vált a munkakörükhöz a targoncavezető jogosítvány annak megújításával együtt. A HR-es munkatárs a Rendszeren belül fel tudja venni a ’jogosítvány’ rekordot és hozzá a megújítási időt. Ez után gördülékenyen tudja bekérni ezt az okiratot vagy megújítás esetén figyelmeztetést állít be arról, hogy vizsgára irányítsa a dolgozót.

Részletes szűrő a HR modulban

Egy hatékony szűrő varázsütésre képes megtalálni az Ön számára fontos adatokat. A HR modulban olyan különleges szűrőt fejlesztettünk, amellyel minden eddiginél gyorsabban tudja a munkavállalóhoz rendelt papírokat tárgyi eszközöket a tulajdonságuk alapján szűrni.

Az előbbi példánál maradva tegyük fel, hogy a Példa vállalatnál szükséges, hogy a targoncavezető jogosítványokat megújítsák. A HR munkatárs pedig szeretné a képzések időpontját leszervezni ezért kíváncsi, hogy kik azok a munkavállalók, akiknek negyedéven belül esedékes a licensz megújítása.

A szűrőben beállítja a jogosítványt és megadja szűrő feltételnek a ’Kezdődik’ és a ’Végződik’ dátumot. A szűrés eredményeképpen megkapja azon dolgozók névsorát, akiknek esedékes a megújító vizsga

Ez csak egy példa volt a tovább fejlesztett szűrőre de lehet méretre, tartalomra, egyenlőségre, végződésre is szűrni. Szabadítsa fel a képzeletét és kezelje szabadon az adatokat!

Jogosultsági szintek a HR modulban

Az OLM Rendszer egyik alappillére, hogy a feladatok delegálhatóak legyenek a dolgozók között, ezáltal megszűnik a felesleges terhelés a munkaügyes vagy HR-es szakemberek feladatai során. Természetesen a ’nem munkaügyi jellegű’ feladatok esetén lehet igény szerint ezeket a funkciókat bekapcsolni.

Rendeljen jogosultságokat a dolgozóknak a HR modulban a ’korlátozás’ lapfülön belül. A beállítással a munkatársai a különböző adatokhoz kaphatnak írási és olvasási engedélyt.

Tegyük fel, hogy a Példa cégnél a HR vezető szeretné a személyügyi osztálynak kiosztani a jogosítványok kezelését. Ekkor az egyik munkaügyes munkatársnak jogosultságot ad írásra és olvasásra a targoncavezető jogosítványhoz.

Sőt! Szeretné, ha munkavállalók is látnák, hogy a jogosítványuk mikor jár le és szeretné, ha erről értesítené őket a Rendszer. Ekkor a targoncavezetőknek olvasási jogot ad a jogosítványhoz.

Export – dolgozói HR adatok

Csak szűrje le az adatokat és exportálja azokat egy nyomtatóbarát táblázatba a HR modul export funkciójával.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*