Frissítés 2020.01.21.

2020.01.22 | Frissítések
Év eleji újdonságok

Minden eszköz akkor a leghatékonyabb, ha az életre tervezzük. Ebben a hónapban olyan különleges megoldások kerültek frissítésünkbe, amelyek az ön vállalati élethelyzeteire adnak speciális segítséget.

Kiterjesztett sablon szűrés a HR modulokban

Életszerű helyzetekre fejlesztettük ki ezt a funkciót. Új innovatív megoldásunknak köszönhetően minden eddiginél hatékonyabb szűréseket hajthat végre a HR modulban ezáltal Ön pár kattintással tűpontosan meg tud határozni dolgozóhoz kötött adatokat így egy szempillantás alatt választ kap kérdéseire.

Kiterjesztett sablon szűrés a HR modulokban

Tegyük fel valaki szeretné megnézni HR modulokban, hogy kik azok a személyek, akiknek nemsoká lejár az üzemorvosi igazolásuk és targoncavezető vizsgával rendelkeznek. Ebben az esetben csak kiválasztja a két dokumentum típust egy idő intervallumon belül és elvégzi a szűrést. A Rendszer pedig azonnal megmutatja ezeket a dolgozókat a felhasználónak.

Másik példában egy munkaügyes szeretné a munkaruha beszerzéseket és átadásokat jobban megszervezni. Ezt úgy tudja megtenni, hogy az aktuálisan cserérett darabokhoz igazítja az új közeli lejáró időben lévő ruhadarabokat. Ebben az esetben kiválasztja kritériumnak a kihordási idő közeledtéhez járó, inget és mellé választja a nadrágot, cipőt és védősapkát is. A Rendszer megmutatja ezen ruhadarabokkal rendelkező dolgozókat.

Harmadik példában tegyük fel, hogy a HR munkatárs szeretné a belső vállalati kötelező képzéseket optimálisan megszervezni mert a fél évben sok új munkavállaló érkezett a céghez és jónéhány munkavállalónak a licensze megújításához lenne szükséges. Ebben az esetben csak kigyűjti azon jogosításokat és képzéseket amelyeket szervezni szeretne és  Rendszer pedig megmutatja azokat akiket a megújító vagy elvégzendő oktatásikra be kell osztani.

Jól hangzik igaz? Próbálja ki most a HR, MUNKARUHA vagy DOKUMENTUM modulunkban.

Távollét kódok rugalmas alkalmazása

Sok vállalatnál fontos, hogy a dolgozók mobilisak legyenek mert számos helyszínre tárgyalásra képzésre kell menniük vagy éppen külföldön dolgoznak.  A Távollétek beállítását ezért olyan ragyogó megoldásokra törekedtünk, amely ezt az igényt maximálisan kielégíti, hogy a távolléteket Ön és munkatársai szabadabban tudja a Rendszerben kezelni így kevesebb utólagos, kézi korrekciót igényel a munkaidő nyilvántartása.

Távollét kódok rugalmas alkalmazása

A kijelölt vezető meg tudja határozni, hogy egy csoport munkavállalói számára milyen napközbeni távollét kódok jelenjenek meg.  A dolgozók pedig napközben amikor el kell hagyniuk a munkahelyet kiküldetés tárgyalás stb miatt csak a Rendszerben kiválasztják a megfelelő távollét kódot így garantáltan megfelelő lesz a munkaidő nyilvántartás

Költséghely szűrés

Egyre több ágazatban használnak megannyi költséghelyet a munka hatékonyabb elvégzésére. Számukra jelent üdítő segítséget megoldásunk.

Eddig a Rendszerünkben ha egy dolgozót költséghelyekhez szeretett volna rendelni akkor kiválasztotta a munkavállalót majd kikereste a költséghelyeket és manuálisan rögzítette oda őket. Mostantól csak kiválasztja mely költséghelyeken szeretne ki vagy beléptetni dolgozókat és a leszűrt helyekre csak hozzá rendeli vagy elveszi egy pipa használatával a kijelölt dolgozókat. Ha Ön sok költséghelyet használ ezt a megoldást méltányolni fogja!

Költséghely szűrés

Visszaléptetés gomb új helyen

A jó alkalmazás ismérve, hogy Ön használat során azt érzi minden a ’kezére áll’. Ahhoz, hogy Önnek igazi élmény legyen az OLM Rendszer használata számos kutatást és fejlesztést végzünk.

Mostantól az Archív felületen a ’visszaléptetés’ gomb olyan pozícióbva került, ahol Ön jobban észreveszi ezáltal sokkal gördülékenyebben tud a felületen egy folyamatot elvégezni.

Visszaléptetés gomb új helyen

A jobb áttekinthetőség szellemében az egyéni munkaidő felületet is továbbgondoltuk, hogy Ön egy szempillantás alatt a megfelelő adatokat lássa.

Egyéni munkaidő felületen be lehet majd kapcsolni a beosztás kód oszlopot anélkül, hogy a rendes beosztás (Kezd, Vég, Óra) látszódna.

beosztás kód oszlop

Pótlék számítás osztott munkaidőben

A pótlékok precíz számítása elengedhetetlen feladat egy cég életében. Mostantól osztott munkarend esetén is tudja a Rendszer a második munkavégzés pótlékait automatikusan számolni és ezzel rengeteg időt megspórolni Önnek.

Pótlék számítás osztott munkaidőben

Távollét lista export

Készítsen kimutatásokat vagy döntéstámogató riportokat. A Távollétek okai sokszínűek és a munkaszervezés folyamán az ismeretük kulcstényező lehet. Az OLM Rendszer SZABADSÁG, MUNKAIDŐ, BEOSZTÁS modul felületein egy kattintással tudja egy adott időszakra leszűrni távollét okai alapján a dolgozókat vagy a különböző előforduló távolléteket. (kiküldetés, betegség, igazolatlan stb) A kinyert adatokat pedig igény szerint akár xlsx fileba is tudja exportálni a kimutatásaihoz.

Távollét lista export

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. OLM Rendszer felhasználóként az ’Extra funkciók’ menüpontban több újítást is megismerhet. Újdonságainkban pedig a legújabb moduljainkat mutatjuk be. Rendelje meg vagy kérje értékesítő kollégánkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer bevezetését esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!