Oldal kiválasztása

Minden eszköz akkor a leghatékonyabb, ha az életre tervezzük. Ebben a hónapban olyan különleges megoldások kerültek frissítésünkbe, amelyek az ön vállalati élethelyzeteire adnak speciális segítséget.

Kiterjesztett sablon szűrés a HR modulokban

Életszerű helyzetekre fejlesztettük ki ezt a funkciót. Új innovatív megoldásunknak köszönhetően minden eddiginél hatékonyabb szűréseket hajthat végre a HR modulban ezáltal Ön pár kattintással tűpontosan meg tud határozni dolgozóhoz kötött adatokat így egy szempillantás alatt választ kap kérdéseire.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Tegyük fel valaki szeretné megnézni HR modulokban, hogy kik azok a személyek, akiknek nemsoká lejár az üzemorvosi igazolásuk és targoncavezető vizsgával rendelkeznek. Ebben az esetben csak kiválasztja a két dokumentum típust egy idő intervallumon belül és elvégzi a szűrést. A Rendszer pedig azonnal megmutatja ezeket a dolgozókat a felhasználónak.

Másik példában egy munkaügyes szeretné a munkaruha beszerzéseket és átadásokat jobban megszervezni. Ezt úgy tudja megtenni, hogy az aktuálisan cserérett darabokhoz igazítja az új közeli lejáró időben lévő ruhadarabokat. Ebben az esetben kiválasztja kritériumnak a kihordási idő közeledtéhez járó, inget és mellé választja a nadrágot, cipőt és védősapkát is. A Rendszer megmutatja ezen ruhadarabokkal rendelkező dolgozókat.

Harmadik példában tegyük fel, hogy a HR munkatárs szeretné a belső vállalati kötelező képzéseket optimálisan megszervezni mert a fél évben sok új munkavállaló érkezett a céghez és jónéhány munkavállalónak a licensze megújításához lenne szükséges. Ebben az esetben csak kigyűjti azon jogosításokat és képzéseket amelyeket szervezni szeretne és Rendszer pedig megmutatja azokat akiket a megújító vagy elvégzendő oktatásikra be kell osztani.

Távollét kódok rugalmas alkalmazása

Sok vállalatnál fontos, hogy a dolgozók mobilisak legyenek mert számos helyszínre tárgyalásra képzésre kell menniük vagy éppen külföldön dolgoznak. A Távollétek beállítását ezért olyan ragyogó megoldásokra törekedtünk, amely ezt az igényt maximálisan kielégíti, hogy a távolléteket Ön és munkatársai szabadabban tudja a Rendszerben kezelni így kevesebb utólagos, kézi korrekciót igényel a munkaidő nyilvántartása.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

A kijelölt vezető meg tudja határozni, hogy egy csoport munkavállalói számára milyen napközbeni távollét kódok jelenjenek meg. A dolgozók pedig napközben amikor el kell hagyniuk a munkahelyet kiküldetés tárgyalás stb miatt csak a Rendszerben kiválasztják a megfelelő távollét kódot így garantáltan megfelelő lesz a munkaidő nyilvántartás.

Költséghely szűrés

Egyre több ágazatban használnak megannyi költséghelyet a munka hatékonyabb elvégzésére. Számukra jelent üdítő segítséget megoldásunk.

Eddig a Rendszerünkben ha egy dolgozót költséghelyekhez szeretett volna rendelni akkor kiválasztotta a munkavállalót majd kikereste a költséghelyeket és manuálisan rögzítette oda őket. Mostantól csak kiválasztja mely költséghelyeken szeretne ki vagy beléptetni dolgozókat és a leszűrt helyekre csak hozzá rendeli vagy elveszi egy pipa használatával a kijelölt dolgozókat. Ha Ön sok költséghelyet használ ezt a megoldást méltányolni fogja!

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Visszaléptetés gomb új helyen

A jó alkalmazás ismérve, hogy Ön használat során azt érzi minden a ’kezére áll’. Ahhoz, hogy Önnek igazi élmény legyen az OLM Rendszer használata számos kutatást és fejlesztést végzünk.

Mostantól az Archív felületen a ’visszaléptetés’ gomb olyan pozícióbva került, ahol Ön jobban észreveszi ezáltal sokkal gördülékenyebben tud a felületen egy folyamatot elvégezni.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

A jobb áttekinthetőség szellemében az egyéni munkaidő felületet is továbbgondoltuk, hogy Ön egy szempillantás alatt a megfelelő adatokat lássa.

Egyéni munkaidő felületen be lehet majd kapcsolni a beosztás kód oszlopot anélkül, hogy a rendes beosztás (Kezd, Vég, Óra) látszódna.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Pótlék számítás osztott munkaidőben

A pótlékok precíz számítása elengedhetetlen feladat egy cég életében. Mostantól osztott munkarend esetén is tudja a Rendszer a második munkavégzés pótlékait automatikusan számolni és ezzel rengeteg időt megspórolni Önnek.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Távollét lista export

Készítsen kimutatásokat vagy döntéstámogató riportokat. A Távollétek okai sokszínűek és a munkaszervezés folyamán az ismeretük kulcstényező lehet. Az OLM Rendszer SZABADSÁG, MUNKAIDŐ, BEOSZTÁS modul felületein egy kattintással tudja egy adott időszakra leszűrni távollét okai alapján a dolgozókat vagy a különböző előforduló távolléteket. (kiküldetés, betegség, igazolatlan stb) A kinyert adatokat pedig igény szerint akár xlsx fileba is tudja exportálni a kimutatásaihoz.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*