Oldal kiválasztása

Hogyan lehet a munkavállalókat összekapcsolni hatékonyan (- nem csak járványhelyzet idején)? Erre a kérdésre ad választ legfontosabb fejlesztésünk amely a frissítéssel már megtalálható a Rendszerben. További felhasználói élményt növelő újításinkról pedig olvasson tovább!

KOMMUNIKÁCIÓ modul

Ön is megtapasztalta már mennyi bosszúságot okoz, ha az információk nehezen vagy talán sosem jutnak el a munkatársakhoz. Biztosan érzett már bosszúságot mert nem jutott el egy fontos üzenet Önhöz a beosztásról, új hírekről, feladatokról eseményekről. Egy nagyvállalatnál a hatékony kommunikáció kulcstényező a sikerekhez.

Szerencsére az OLM Rendszer innovatív megoldásának köszönhetően minden eddiginél eredményesebb lesz az információ áramlás vállalatánál mert KOMMUNIKÁCIÓS modul forradalmi csatorna a közös beszélgetéseikhez.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Kapcsolódjanak össze munkatársaival egyedülálló kommunikációs csatornán keresztül, hogy garantáltan eljussanak a hírek és üzenetek egymáshoz.

  • Csoportos és egyéni üzenetküldés
  • Vállalati üzenőfal értesítéssel
  • Eseményalapú bejegyzések

Az egyszerű üzeneteken túl csoportokat tud a felületén beállítani, hogy segítségükkel közös üzeneteket hozzon létre ezáltal időt spórol meg és segíti a tevékeny csoportok társalgását.

Az OLM Rendszerben küldött üzenetek pedig garantáltan a cégen belül maradnak mindenféle külső alkalmazás használata nélkül ezáltal megóvva az adatok biztonságát.

Az üzenőfal segítségével olyan bejegyzéseket hozhat létre, amelyeket minden beállított dolgozó el tud olvasni. Kiválóan alkalmas arra, hogy végre a főbb eseményeket híreket, utasításokat azonnal láthatóvá tegye.

Figyelem! A KOMMUNIKÁCIÓ modul önállóan is igénybe vehető akár más vállalati alkalmazások mellett is. Ajánljuk BEOSZTÁS, SZABADSÁG, MUNKAIDŐ modulunk mellé.

Okos szűrő a BEOSZTÁS tervezőben

Mindenkinek jól jön, ha könnyebben tud a beosztások között keresni. Eddig a dolgozó nevére és időszakra volt lehetőség szűrni. Mostantól viszont sokszínű kritériumok alapján tud szűrni, hogy a hétköznapokban még könnyebb legyen a beosztások áttekintése.

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Szűrjön beosztás kódokra. Kik voltak bent délután múlt hónapban? Vagy kik kezdtek egy időben egy adott időszakban? Kik voltak szabadságon távolléten? A szabad kombinációkkal szinte minden kérdésre azonnal megtalálja a választ néhány kattintással.

Forint-soft bérprogram export

Jó hírünk van a Forint-Soft bérprogramot használóknak. Mostantól az OLM Rendszer időadatait tudja exportálni a Forint-Soft bérprogram formátumába ezzel felgyorsítva a bérszámítást.

Átrendezett exportok az OLM Rendszerben

Az OLM Rendszer fejlesztéseinek köszönhetően egyre több export fajtát lehet létrehozni, hogy segítsük Önt a kimutatásokban és jelentések elkészítésében. A felhasználóink visszajelzései alapján az exportokat átláthatóbbá és könnyebben kereshetővé tettük.

Korábbi elrendezés:

Szabadság – Csoportos, Egyéni, Szabadság kérelem

Beosztás – Csoportos

Jogsértések – Jogsértések

Munkidő – Munkaidő

Excel – Napi export, Időszakos export, Szervezeti, Túlóra elrendelő, Kieső napok export, Jelenlét export, Speciális napok export, Termelés export, Csoportos szabadság export, Okos beosztás export, HR Dolgozói adatok export, Távollét lista export, Ágazati kód és idő export

HR átadás-átvétel – Átadás-átvétel

Az új elrendezés:

Általános – Napi (.xlsx), Időszakos (.xlsx), Szervezeti (.xlsx), Jogsértések (.pdf)

Beosztás – Csoportos (.pdf), Okos beosztás (.xlsx), Túlóra elrendelő (.xlsx)

Munkaidő – Munkaidő (.pdf), Jelenlét (.xlsx)

Távollét – Csoportos szabadság (.pdf), Csoportos szabadság (.xlsx), Egyéni szabadság (.pdf), Szabadság kérelmek (.pdf), Távollét lista (.xlsx)

HR – Dolgozói adat (.xlsx), Átadás-átvétel (.pdf)

Termelés – Termelés (.xlsx), Ágazati kód és idő (.xlsx)

Egyedi – Kieső napok (.xlsx), Speciális napok (.xlsx),

Amennyiben Önöknél valamelyik export nem lenne elérhető, de érdeklődne felőle, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*