Frissítés 2020.04.22.

2020.04.23 | Frissítések
frissítés 2020.04.23. - OLM Rendszer

Hogyan lehet a munkavállalókat összekapcsolni hatékonyan (- nem csak járványhelyzet idején)? Erre a kérdésre ad választ legfontosabb fejlesztésünk amely a frissítéssel már megtalálható a Rendszerben. További felhasználói élményt növelő újításinkról pedig olvasson tovább!

Bemutatjuk: kommunikáció modul

Ön is megtapasztalta már mennyi bosszúságot okoz, ha az információk nehezen vagy talán sosem jutnak el a munkatársakhoz. Biztosan érzett már bosszúságot mert nem jutott el egy fontos üzenet Önhöz a beosztásról, új hírekről, feladatokról eseményekről.  Egy nagyvállalatnál a hatékony kommunikáció kulcstényező a sikerekhez. 

Szerencsére az OLM Rendszer innovatív megoldásának köszönhetően minden eddiginél eredményesebb lesz az információ áramlás vállalatánál mert KOMMUNIKÁCIÓS modul forradalmi csatorna a közös beszélgetéseikhez.

csoportletrehozas

Kapcsolódjanak össze munkatársaival egyedülálló kommunikációs csatornán keresztül, hogy garantáltan eljussanak a hírek és üzenetek egymáshoz.

 • Csoportos és egyéni üzenetküldés
 • Vállalati üzenőfal értesítéssel
 • Eseményalapú bejegyzések

Az egyszerű üzeneteken túl csoportokat tud a felületén beállítani, hogy segítségükkel közös üzeneteket hozzon létre ezáltal időt spórol meg és segíti a tevékeny csoportok társalgását.

Az OLM Rendszerben küldött üzenetek pedig garantáltan a cégen belül maradnak mindenféle külső alkalmazás használata nélkül ezáltal megóvva az adatok biztonságát.

Az üzenőfal segítségével olyan bejegyzéseket hozhat létre, amelyeket minden beállított dolgozó el tud olvasni. Kiválóan alkalmas arra, hogy végre a főbb eseményeket híreket, utasításokat azonnal láthatóvá tegye.

Figyelem! A KOMMUNIKÁCIÓ modul önállóan is igénybe vehető akár más vállalati alkalmazások mellett is. Ajánljuk BEOSZTÁS, SZABADSÁG, MUNKAIDŐ modulunk mellé.

Tudjon meg többet a KOMMUNIKÁCIÓ modulról itt vagy keresse bátran Bita András értékesítési vezetőnket, a bita.andras@olm.hu email címen vagy a 06 30 591 9765 telefonszámon.

OKOS SZŰRŐ A BEOSZTÁS TERVEZŐBEN

Mindenkinek jól jön, ha könnyebben tud a beosztások között keresni. Eddig a dolgozó nevére és időszakra volt lehetőség szűrni. Mostantól viszont sokszínű kritériumok alapján tud szűrni, hogy a hétköznapokban még könnyebb legyen a beosztások áttekintése.

Szűrjön beosztás kódokra. Kik voltak bent délután múlt hónapban? Vagy kik kezdtek egy időben egy adott időszakban? Kik voltak szabadságon távolléten? A szabad kombinációkkal szinte minden kérdésre azonnal megtalálja a választ néhány kattintással.

FORINT-SOFT BÉRPROGRAM EXPORT

Jó hírünk van a Forint-Soft bérprogramot használóknak. Mostantól az OLM Rendszer időadatait tudja exportálni a Forint-Soft bérprogram formátumába ezzel felgyorsítva a bérszámítást.

Kérjük igényelje funkciónkat az ügyfélszolgálaton: ugyfelszolgalat@olm.hu

átrendezett exportok az olm rendszerben

Az OLM Rendszer fejlesztéseinek köszönhetően egyre több export fajtát lehet létrehozni, hogy segítsük Önt a kimutatásokban és jelentések elkészítésében. A felhasználóink visszajelzései alapján az exportokat átláthatóbbá és könnyebben kereshetővé tettük.

Korábbi elrendezés:

Szabadság – Csoportos, Egyéni, Szabadság kérelem

Beosztás – Csoportos

Jogsértések – Jogsértések

Munkidő – Munkaidő

Excel – Napi export, Időszakos export, Szervezeti, Túlóra elrendelő, Kieső napok export, Jelenlét export, Speciális napok export, Termelés export, Csoportos szabadság export, Okos beosztás export, HR Dolgozói adatok export, Távollét lista export, Ágazati kód és idő export

HR átadás-átvétel – Átadás-átvétel

Az új elrendezés:

Általános – Napi (.xlsx), Időszakos (.xlsx), Szervezeti (.xlsx), Jogsértések (.pdf)

Beosztás – Csoportos (.pdf), Okos beosztás (.xlsx), Túlóra elrendelő (.xlsx)

Munkaidő – Munkaidő (.pdf), Jelenlét (.xlsx)

Távollét – Csoportos szabadság (.pdf), Csoportos szabadság (.xlsx), Egyéni szabadság (.pdf), Szabadság kérelmek (.pdf), Távollét lista (.xlsx)

HR – Dolgozói adat (.xlsx), Átadás-átvétel (.pdf)

Termelés – Termelés (.xlsx), Ágazati kód és idő (.xlsx)

Egyedi – Kieső napok (.xlsx), Speciális napok (.xlsx),

Amennyiben Önöknél valamelyik export nem lenne elérhető, de érdeklődne felőle, keresse ügyfélszolgálatunkat!

tobábbi újításunk:

A TESTHŐMÉRSÉKLET-MÉRŐ RENDSZER

A programot érintő fejlesztéseink mellett a koronavírus által okozott járványhelyzetben a különleges kihívások elé néznek a nagyvállalatok is. Éppen ezért egy olyan speciális berendezést ajánlunk figyelmébe, amely segíti a dolgozók és partnerei biztonságérzetének növelését!

Testhőmérséklet -mérő rendszer hőkamera kép

Az OLM Testhőmérséklet-mérő rendszerével egyszerűen és gyorsan tudja ellenőrizni a belépők hőmérsékletét.

 • Valós idejű hőmérséklet mérés
 • Riasztás helyben hanggal
 • Riasztás helyben fény jelzéssel
 • Normál és hőmérsékletkép megjelenítése helyben
 • Intelligens mérés (csak az emberek arcának hőfokát méri)
 • Riasztások tárolása
 • Riasztások kijelzése számítógép nélkül (Monitor a célberendezéshez kötve)
 • Riasztások kereshetőek
 • Arcok adatbázis készíthető
 • Arc maszk detektálás

Másodpercenként 15 személy vizsgálata és 100.000 arc tárolása adatbázisba. Tudjon meg többet és kérjen további információkat az egyedülálló megoldásunkról itt.

Köszönjük, hogy elolvasta részletes tájékoztatónkat!

Nincs még OLM Rendszere? Regisztráljon most és munkatársunk visszahívja Önt a részletekkel!