Frissítés 2020.06.22.

2020.06.22 | Frissítések
frissítés 2020.06.22. - OLM Rendszer

Júniusi frissítésünkbe innovációk sora került mely gyarapítja azon több száz fejlesztést amelyet termékfejlesztésünk során fontosnak találtunk ahhoz, hogy Ön még kényelmesebben tudja használni a Rendszerét

• Munkaidőkeret beállítások

• Lejáró határidők, tömeges exportja

• Készenlétre vonatkozó egyed frissítések

• Rendszer optimalizálások

• Egyedi fejlesztések

MUNKAIDŐKERET BEÁLLÍTÁSOK

A munkaidőkeretes foglalkoztatás szabályai változtak az elmúlt hónapban. Az OLM Rendszer jogszabálymegfelelőségi vizsgálat funkciója mellett a beállítások és alapvető számítások is követik a rendeletek és törvénymódosításokat, hogy Ön garantáltan naprakész HR és munkaügyi nyilvántartást tudjon alkalmazni.

Munkaidőkeretes foglalkoztatás esetén mostantól a 1-36 hónapos beálltást is tud alkalmazni.  (Régebben 12 hónap volt a maximum)

Munkaidőkeretes besoztás OLM Rendszer

lejáró határidők tömeges exportja

Ön is érezte már, hogy a világ összes cetlije is kevés ha mindent észben kell tartani? Van egy jó hírünk mostantól leszünk az Ön emlékezete. Sőt! Tervezzen előre. Ha HR modult használ már megszokhatta, hogy a lejárati, megújítási dátumokról a Rendszer értesítést küld így garantáltan nem felejti el a határidőt.

Tervezzen munkafolyamatokat előre mert mostantól a egyetlen exportban tudja összesíteni a soron következő lejáró dokumentumokat és akár exportálni is. A Rendszer pedig emailes érteasítést küld az érintetteknek.

Példa.:

Tegyük fel szeretné egyeztetné az üzemorvossal  a részlegek dolgozóival és a csoportvezetőkkel a szükséges orvosi vizsgálatokat. Nem kell mást tennie csak minden hónapban vagy negyedévben összegyűjteni azon személyeket akiknek éppen az orvosi vizsgálat megújítása szükséges. A munkavállaló emailes értesítést kap és a vezetők is könnyebben be tudják osztani a vizsgálatot ezáltal.

EGYEDI FEJLESZTÉSEK

Havi frissítésünkbe számos cégek által kért egyedi fejlesztés került. Ha az Ön által igényelt fejlesztés esedékes volt akkor implementációs menedzserünk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a beüzemelésről.

Köszönjük, hogy elolvasta részletes tájékoztatónkat! Korábbi újításaink itt tekinthetőek meg:

https://olm.hu/frissites-2020-05-21/

https://olm.hu/frissites-2020-04-22/

Nincs még OLM Rendszere? Regisztráljon most és munkatársunk visszahívja Önt a részletekkel!