Oldal kiválasztása

Júniusi frissítésünkbe innovációk sora került mely gyarapítja azon több száz fejlesztést amelyet termékfejlesztésünk során fontosnak találtunk ahhoz, hogy Ön még kényelmesebben tudja használni a Rendszerét

• Munkaidőkeret beállítások

• Lejáró határidők, tömeges exportja

• Készenlétre vonatkozó egyed frissítések

• Rendszer optimalizálások

• Egyedi fejlesztések

Munkaidőkeret beállítások

A munkaidőkeretes foglalkoztatás szabályai változtak az elmúlt hónapban. Az OLM Rendszer jogszabálymegfelelőségi vizsgálat funkciója mellett a beállítások és alapvető számítások is követik a rendeletek és törvénymódosításokat, hogy Ön garantáltan naprakész HR és munkaügyi nyilvántartást tudjon alkalmazni.

Munkaidőkeretes foglalkoztatás esetén mostantól a 1-36 hónapos beálltást is tud alkalmazni. (Régebben 12 hónap volt a maximum)

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Lejáró határidők tömeges exportja

Ön is érezte már, hogy a világ összes cetlije is kevés ha mindent észben kell tartani? Van egy jó hírünk mostantól leszünk az Ön emlékezete. Sőt! Tervezzen előre. Ha HR modult használ már megszokhatta, hogy a lejárati, megújítási dátumokról a Rendszer értesítést küld így garantáltan nem felejti el a határidőt.

Tervezzen munkafolyamatokat előre mert mostantól a egyetlen exportban tudja összesíteni a soron következő lejáró dokumentumokat és akár exportálni is. A Rendszer pedig emailes érteasítést küld az érintetteknek.

Példa.:

Tegyük fel szeretné egyeztetné az üzemorvossal a részlegek dolgozóival és a csoportvezetőkkel a szükséges orvosi vizsgálatokat. Nem kell mást tennie csak minden hónapban vagy negyedévben összegyűjteni azon személyeket akiknek éppen az orvosi vizsgálat megújítása szükséges. A munkavállaló emailes értesítést kap és a vezetők is könnyebben be tudják osztani a vizsgálatot ezáltal.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*