Frissítés 2021.06.16.

2021.06.15 | Frissítések
Frissítés 2021.06.06.

Bárhol, bármikor bármit ? Júniusi frissítésünkbe olyan felszabadító megoldásokat tettünk amellyel korlátlan élmény lesz a HR adminisztráció. Tartson velünk!

OLM Rendszer mobil alkalmazás

Bemutatjuk a mobil alkalmazásinkat - OLM Rendszer

Mit szólna ha mostantól bárhonnan bármikor tudná a szabadságait tervezni vagy éppen jóváhagyni a kérelmeket? Mit szólna, ha nem kellene többet a beosztásokat asztali gépen szerkesztenie vagy áttekintenie? 

Ez többé nem álom mert megérkezett az OLM Rendszer mobil alkalmazása amellyel igazi élmény lesz a HR adminisztráció akár a munkahelyén van akár éppen a napfényes strandon a világ bármely pontján.

FELHASZNÁLÓBARÁT

VILLÁMGYORS

ERŐFORRÁS TAKARÉKOS

Szemkápráztató felületén minden fontosabb infromációt azonnal áttekinthet dolgozóként és vezetőként is.

Beosztásait egy pillanat alatt tudja megtekinteni vagy szerkeszteni. Kérjen szabadságot egy gombnyomással.

Kommunikációs felletének és értesítő funkciójának köszönhetően minden fontos információt elér. Vezetőként tekintse át a legfontosabb munkaügyi adatokat akár az irodában van akár úton. 

Kipróbálná?

Hamarosan minden ügyfelünk számára elérhetővé válik a mobil alkalmazásunk. Kérjük figyelje a rendszerüzeneteket vagy kövesse oldalunkat!

Munkaidő és beosztások adatösszesítő

Az adatok sokasága akkor segítik igazán az Ön munkáját, ha a lényeges összetevőik összesítésre kerülnek.

Mostantól olyan döntéstámogató funkciót építettünk be a MUNKAIDŐ és a BEOSZTÁSOK moduljaiba amelyekkel egyetlen kattintással látja a lényeget legyen szó a távollétekről, pótlékokról vagy beosztásokról. Testreszabható kulcsmutatók a jó döntésekhez.

HR modul megjelenítési optimalizálás

Optimalizáltuk a felhasználói élményt ügyfeleink visszajelzései alapján ezáltal a HR modul megjelenítési felületét és táblázatait még inkább az Önnek megfelelőre tudja alakítani.

Egyedi speciális fejlesztések

Célunk, hogy minden kedves ügyfelünk igényeit maximálisan kielégítsük ezért ebben a hónapban is olyan brilliáns fejlesztések és megoldások kerültek a frissítésbe amelyekkel garantáltan cégére szabottak. Ha szeretne egy speciális beállítást vagy funkciót keresse kapcsolattartóját, hogy a legjobb megoldást nyújtsuk Önnek!

.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. OLM Rendszer felhasználóként az ’Extra funkciók’ menüpontban több újítást is megismerhet.

Rendelje meg vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!