Oldal kiválasztása

Bárhol, bármikor bármit ? Júniusi frissítésünkbe olyan felszabadító megoldásokat tettünk amellyel korlátlan élmény lesz a HR adminisztráció. Tartson velünk!

• Mobil alkalmazás

• Összesítők munkaidő beosztás adatoknál

• HR modul megjelenítés optimalizálás

• Egyedi speciális fejlesztések

OLM Rendszer HR mobil alkalmazás

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Mit szólna ha mostantól bárhonnan bármikor tudná a szabadságait tervezni vagy éppen jóváhagyni a kérelmeket? Mit szólna, ha nem kellene többet a beosztásokat asztali gépen szerkesztenie vagy áttekintenie?

Ez többé nem álom mert megérkezett az OLM Rendszer mobil alkalmazása amellyel igazi élmény lesz a HR adminisztráció akár a munkahelyén van akár éppen a napfényes strandon a világ bármely pontján.

Felhasználóbarát - OLM Rendszer

FELHASZNÁLÓBARÁT

Gyors - OLM Rendszer

VILLÁMGYORS

Okos rendszer - OLM Rendszer

ERŐFORRÁS TAKARÉKOS

Szemkápráztató felületén minden fontosabb infromációt azonnal áttekinthet dolgozóként és vezetőként is.

Beosztásait egy pillanat alatt tudja megtekinteni vagy szerkeszteni. Kérjen szabadságot egy gombnyomással.

Kommunikációs felletének és értesítő funkciójának köszönhetően minden fontos információt elér. Vezetőként tekintse át a legfontosabb munkaügyi adatokat akár az irodában van akár úton.

Munkaidő és beosztások adatösszesítő

Az adatok sokasága akkor segítik igazán az Ön munkáját, ha a lényeges összetevőik összesítésre kerülnek.

Mostantól olyan döntéstámogató funkciót építettünk be a MUNKAIDŐ és a BEOSZTÁSOK moduljaiba amelyekkel egyetlen kattintással látja a lényeget legyen szó a távollétekről, pótlékokról vagy beosztásokról. Testreszabható kulcsmutatók a jó döntésekhez.

HR modul megjelenítési optimalizálás

Optimalizáltuk a felhasználói élményt ügyfeleink visszajelzései alapján ezáltal a HR modul megjelenítési felületét és táblázatait még inkább az Önnek megfelelőre tudja alakítani.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*