Frissítés 2021.07.21

2021.07.23 | Frissítések
frissites-2021-07-21-olm-rendszer-blog

A forró hónapokban sem csillapszik az innováció iránti szenvedélyünk ezért olyan újításokat mutatunk be, melyek igazán kellemes élménnyé teszik a Rendszer használatát.

TOVÁBB FEJLESZTETT OKOS SZŰRŐ

Mindenkinek jól jön, ha a saját szempontjai alapján tudja az adatokat rendezni. Keressen speciális feltételek szerint a BEOSZTÁS, MUNKAIDŐ, SZABADSÁG modulokban is.

Minden kérdésre válasz - OLM Rendszer blog

Minden kérdésre gyors válasz

Kik dolgoztak múlt hónapban? Hányan kezdtek időben, egy adott időszakban? Milyen távollétek fordultak elő egy csoportban? Hányan túlóráztak egy csapatban egy időszakban?

Minden kérdésre gyors válasz - OLM Rendszer blog

Megannyi kérdés, amelyre akár két kattintással azonnali választ kap. Mostantól csak a képzelete szab határt a feltételeknek így garantáltan személyre szabottan jelennek meg az adatok vagy a kimutatások.

Példák:

Egy vállalatnál szeretnék tudni, hogy kik dolgoztak 8 órától egy adott időszakban. Csak kiválasztják a kezdet és vég szűrést, amely tartalmazza a 08:00 kezdést.

Egy másik cégnél azt szeretnék megtudni, hogy hányan voltak szabadságon egy adott időszakban a targoncavezetők közül. Ekkor a munkakörre szűrnek és máris látszódik.

Egyedi feltételek

Innovatív címke rendszernek köszönhetően a saját szempontjai alapján jelölhet dolgozókat vagy csoportokat. A címkék megkönnyítik a keresést és segítségükkel választ kap a kérdéseire.

Egyedi feltételek címke rendszerrel -OLM Rendszer blog

Példa:

Gyártó cégnél vegyesen dolgozik egy műszakban a saját és a kölcsönzött munkaerő. Szeretnék látni, hogy a kölcsönzött munkaerő egy adott időszakban mikor és mennyit dolgozott. Ekkor címkével látják el a kölcsönzött munkaerő dolgozóit és az okos szűrőben kiválasztják az időszakot és a létrehozott címkét.

Riportok személyre szabva

Egyedi riportok -OLM Rendszer blog

Készítsen a saját igényei szerint kimutatásokat. Az okos szűrő és az egyedi címke rendszer segítségével a saját feltételei alapján tud pdf-be exportálni jelentéseket. A file-on megjelenik a szűrési feltétel.

Tudjon meg többet

Ha felkeltette érdeklődését az okos szűrés funkciónk akkor kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak vagy kiemelt OLM Rendszer kapcsolattartójának!

TOVÁBBI FEJLESZTÉSEINK:

• UTAZÁS modul, költségtérítés számítások továbbfejlesztve

• Egyedi fejlesztési kérések (Kérjük keresse kapcsolattartóját)

• Rendszer optimalizálási fejlesztések

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. OLM Rendszer felhasználóként az ’Extra funkciók’ menüpontban több újítást is megismerhet.

Rendelje meg vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!