Oldal kiválasztása

Életünket átszövik a kapcsolatok melyek segítségével kiteljesedhetünk. Az alkalmazásaink összekapcsolódva pedig úgy segítenek nekünk ahogy a barátok teszik. Kiemelt innovációinkat is a kapcsolatok szellemében alkottuk meg.

V2022.2.0

API integráció

Csatlakoztassa OLM Rendszerét szabadon más alkalmazásokhoz programokhoz. Az API (Application Programming Interface) egy rövidítés, ami „alkalmazásprogramozási felületet” jelent. Segítségével a különböző programok tudnak adatokat, utasításokat küldeni egymásnak. 

Munkaruha modul - OLM Rendszer

Ha integrált vállalti szoftver ökoszisztéma megvalósítását fontolgatja akkor az OLM Rendszer már biztos tagja tud lenni víziójának. Tipikus felhasználási területek. ERP, üzleti intelligencia (BI), bérprogram integrálása az OLM Rendszerrel. 

Salarify integráció

Partnerünk, a Salarify, egy olyan újgenerációs munkavállalói juttatást nyújt, ami a dolgozók pénzügyi jóllétét célozza. Miért? A pénzügyileg instabil munkavállalók körében magasabb a fluktuáció, a hiányzások száma és alacsonyabb a produktivitás. Ezért a Salarify létrehozott egy kockázatmentes platformot, amin keresztül a munkavállalók bárhol, és bármikor hozzáférhetnek a már ledolgozott bérük egy részéhez, így csökkentve a rájuk nehezedő pénzügyi stresszt. 

Munkaruha modul - OLM Rendszer

Mostantól az OLM Rendszer számos munkaügyi adatát lehet a Salarifyba továbbítani:

• dolgozók listája (szűrhető, kereshető formában)

• dolgozó kiléptetése / visszaléptetése

• dolgozók társkártyáinak lekérdezése, módosítása

• felhasználók lekérdezése, alapadatok, jogosultságok módosítása

• cégnél elérhető költséghelyek, munkakörök, munkarendek, kerekítési szabályok, munkaközi szünetek, munkaidőkeretek, jogosultság csoportok listájának lekérdezése

• dolgozók lekérdezése az alapján, hogy épp dolgoznak-e

• kérvényezett/tervezett szabadságok lekérdezése

• munkaidő adatok lekérdezése

Ha tehát Ön OLM Rendszerben kezeli a HR adminisztrációt és Salarify alkalmazást is használ akkor egy kattintással látja a legfontosabb munkaügyi adatokat.

Ha felkeltette az érdeklődését a Salarify akkor érdemes most jelentkeznie, hiszen OLM Rendszer ügyfélként 3 hónap kötelezettségmentes próbaidőt vehet igényre és további 30% garantált kedvezménnyel veheti igénybe az alkalmazást.

Távollét jogcím előrejelzés 

A Rendszer főoldalán jelezzük, hogy a dolgozók milyen jogcímmel lesznek távolléten az elkövetkező hét napban. A funkció segítségével azonnal láthatja egy személy jövőbeni ismert távollétének okát. 

Munkaruha modul - OLM Rendszer

Példa:

Egy vállaltnál a csoportvezető szeretne a következő hétre egy projekt indító megbeszélést összehívni ezért megnézi, hogy a következő héten a beosztottjai mikor lesznek Home office-ban, kiknek lett szabadság jóváhagyva vagy kit érint betegség.

JDolBer bérprogram időadat export

Mostantól igény esetén az időadatokat JDolBer bérprogramba is tudja importálni. 

Megjegyzési rovatra szűrés

Az innovatív okos szűrőben a cimkék és egyedi specifikációk mellett mostantól szűrési feltételnek lehet megadni a ’Megjegyzést’. Ha tehát Ön olyan dolgozók listáját szeretné látni, akikhez került megjegyzés akkor egy kattintással megteheti.

HR ALKALMAZÁS FRISSÍTÉSEK
v1.1.0

Mostantól három régióban érhető el az OLM Rendszer applikáció. A HR alkalmazás elérhető Magyarország, Ausztria és Romániában is.

Kérjük a frissítést követően az alkalmazása bejelentkező oldalán válassza ki az Ön régióját!

• Munkaidő és beosztás adatok frissítése SWIPE- móddal.

• Applikáció gyorsítás 30%-al

• Apllikáció indítási idő optimalizálás 50%-al

Munkaruha modul - OLM Rendszer

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*