Oldal kiválasztása

Az OLM Rendszer v2022.9.0 verzió frissítés csomagja a következőket tartalmazza:

V2022.9.0

• Alapadatok – tervezett jogviszony vége

• Egységes munkaügyi adatbázis fejlesztés

• Szabadság export funkció továbbfejlesztés

• Betegszabadságok továbbfejlesztése

• Babér bérprogram export továbbfejlesztés

• Időszakos export továbbfejlesztés

Egységes munkaügyi adatbázis kezelés

Az egységes munkaügyi adatbázis funkciónk segítségével elegendő egyszer megadnia a dolgozók összes adminisztrációjához szükséges adatát és minden munkafolyamatnál figyelembe veszi a Rendszer ezáltal rengeteg időt takarít meg.

Ez azt jelenti, hogy a Rendszeren belül megadott dolgozói és céges adatokat csak egyszer kell rögzíteni azt követően automatikusan kitölti a további moduloknál.

A létrehozott mezőket további mezőcsoportokba is lehet rendezni.

Munkaruha modul - OLM Rendszer

Példa:

A ‘Személyes adatok’ csoport esetében a munkavállalók személyére vonatkozó adatok fognak tartozni (pl, előnév, családi név, utónév, a munkavállaló neme, születési adatai, stb). A ‘Lakcím’ mezőcsoporton belül megadható az állandó és az ideiglenes lakhelyre vonatkozó adatok.

Tervezett jogviszony vége

A tervezett jogviszony vége – beállítással a Rendszer automatikusan elvégzi a záráshoz szükséges pótlékszámításokat, munkaidőkeretes számításokat, szabadság elszámolásokat a kilépés időpontjában.

Innovatív funkciónk nagy segítséget nyújt nagyvállalatok, munkaerő közvetítő cégek számára, vagy ott, ahol projekt megállapodás alapján dolgoznak és előre ismert dátum a jogviszony vége.

Rendszerünkön belül a Beállítások – Dolgozók – Alapadatok menüpontban vált elérhetővé az új „Jogviszony tervezett vége” mező.

Az új funkciónak köszönhetően a Rendszer lezárja a szabadságot, a pótlékokat, a munkaidőt így még átláthatóbbá válik a beosztás és a szabadság tervezés. A dátum megadásával a munkavállalót a Rendszer ténylegesen nem lépteti ki. Bármikor tudja módosítani a kilépés időpontját, valamint törölni is tudja a tervezett kilépési napot.

Munkaruha modul - OLM Rendszer

Példa:

Egy vállalatnál, ahol munkaidőkeretes Rendszerben foglalkoztatják a dolgozókat meghatározottan november 1.-én ér véget a munkaviszony. Az új „Jogviszony tervezett vége” mezőnek a használatával a cég adminisztrátora akár hetekkel előre is meg tudja adni a tervezett kilépés dátumát. A Rendszer ilyen esetben automatikusan számolja, hogy a munkavállaló hol tart a munkaidőkeretben tervezetthez képest a ledolgozott munkaidejével, mennyi a felhasznált és még felhasználható szabadsága a kilépés időpontjában, illetve mennyi ilyen pótlékokra jogosult és mennyi pótlékot kap.

Tájékoztatási lehetőség betegszabadságoknál

Biztos Önnel is előfordult már, hogy lebetegedett és szerette volna tájékoztatnia kollégáját, hogy ezért van távol. Rendszerünkön belül már könnyedén értesítheti felettesét, munkatársát a távollét okáról. A Rendszerbe belépve az ’egyéni munkaidő’ felületen keresztül a dátum, a távollét oka, valamint egy megjegyzés megadásával könnyedén tudja informálni munkatársát a távolmaradásról, melyről email értesítést is kap a kijelölt vezető.

BaBér bérprogram export továbbfejlesztés

A Babér bérprogram export kiegészült az osztott munkaidővel, így most már rendszerünk át tudja adni az adott napon végzett 2. munkavégzés munkaidejét is.

Időszakos export továbbfejlesztés

Mostantól minden eddiginél finomabban hangolhatja a riportjait továbbfejlesztett export funkciónkkal. Interfészen (Rest API) keresztül tudja az Önnek szükséges adatokat betölteni, kikérdezni, szerkeszteni. Sőt! Minden adatot importálhat vagy exportálhat is.

Az exportokban lehetősége van minden munkaügyi adminisztráció során felmerülő adat feldolgozására, (munkavállaló személyes adat, jogviszony, munkaruha, munkaeszköz, szállás, bérlet.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*