Oldal kiválasztása

Az OLM Rendszer v2022.10.0 verzió frissítés csomagja a következőket tartalmazza:

V2022.10.0

• Foglaló modul

• Üzemorvos modul vizsgálat foglalási funkciókkal bővítés

• Partnercég adatai beállítás adatkezelés

• Kommunikáció modul esemény alapú kommunikáció fejlesztés

• Egyedi fejlesztések

Foglaló modul

Hamarosan elérhetővé válik a foglaló modul melynek segítségével eseményeket helyszíneket, munkaállomásokat, eszközöket tud időpontra foglalni. A foglalások részeként lehetősége van az eseményeket, tárgyakhoz leírásokat adni és további információkat. A Rendszer jelzi a foglalások állapotát résztvevőit igénylőit. Legyen szó iroda, céges autó, vagy megbeszélésekről a foglalás modult segít összehangolni a vállalat erőforrásait.

Üzemorvosi modul foglalási funkciókkal

Az ÜZEMORVOS modul a foglalási modul funkcióival kiegészítve még hasznosabb tudással rendelkezik. Mostantól az üzemorvosi vizsgálatok helyszínét időpontját és a szükséges résztvevőket is meg tudja adni, illetve meghívni a Rendszeren belül, hogy gördülékenyen menjenek, a szükséges vizsgálatok. Természetesen az üzemorvosi modul továbbra is adminisztrálja és jelzi a szükséges vagy megújítandó vizsgálatokat és csoportos kimutatásokat készíthet.

Hamarosan további részletes információkkal és bemutatókkal várjuk

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*