Frissítés 2023.01.18.

2023.01.18 | Frissítések
Frissítés v2023.01.01 - OLM Rendszer.

Az OLM Rendszer v2023.01.0 verzió frissítés csomagja a következőket tartalmazza:

v2023.01.0

• Okos szűrő fejlesztés

• Beosztás sablon generátor okos szűrővel

• Tömeges műveletek dolgozói alapadatokban

• Export fejlesztés

• Beosztás sablon fejlesztések

• KOMPETENCIA modul optimalizálás

 

• Rendszer optimalizálás

Okos szűrő továbbfejlesztés

Az okos szűrő segítségével egyedi kritériumai alapján tud keresni adatokat az OLM Rendszerben. Mostantól lehetősége nyílik arra, hogy a dolgozók jogviszonyának kezdetére és végére is módja van keresést indítani.

Okos szűrő jogviszony szűrés - OLM Rendszer

Példa:

Próba Kft-ben szeretnék a munkaidő nyilvántartását leszűrni azon dolgozóknak, akik 2022. január 01-és február 01- között léptek be a vállalathoz. Ekkor az okos szűrőben csak megadják a kezdő és a záródátumot.

Egy másik esetben arra kíváncsiak, hogy kik azok, akiknek 2022 októbertől szűnt meg a jogviszonyuk. Ebben az esetben a jogviszony vége dátumot adják meg és kiválasztják az ’érték’ nagyobbat. A Rendszer pedig az ettől a dátumtól a mai napig szűri le a dolgozókat.

Beosztás sablon generátor okos szűrővel

Az egyedülálló beosztás sablon generátorba is bekerült az okos szűrő funkció, hogy még gyorsabb legyen a munka. A sablon tervezővel teljes beosztásokat tud végtelen számban létrehozni és szerkeszteni, ezáltal bármilyen sokrétű is legyen a munkarend cégüknél, mindenre van gyors megoldás. További információ itt.

 

Az OLM Rendszerben a saját szempontjai alapján tudja az adatokat rendezni. Keressen speciális feltételek szerint a BEOSZTÁS, MUNKAIDŐ, SZABADSÁG modulokban is.A keresést egyedi feltételek mellett is elvégezheti akár cimkék alapján. A szűrésekhez több dimenziót adhat meg legyen szó időszakról, dolgozók nevéről, szabadság-beosztás kódokról és minden olyan fontos feltételről amely a napi munkája folyamán előfordul.

Az okos szűrő elérhető minden felhasználónk számára!

Tömeges műveletek a dolgozói alapadatokban

A nagy számú dolgozók kezelése időigényes feladat de új innovációnknak köszönhetően az alap adatokban már tömegesen is tud munkaügyi értékeket kijelölni és hozzárendelni a dolgozókhoz ezáltal néhány kattintással tudja a dolgozóhoz tartozó alapszámításokat módosítani.

A fejlesztés minden felhasználónk számára elérhető!

Export fejlesztések

Készítsen látványos kimutatásokat vagy speciális jelentéseket az OLM Rendszerben. Az export modul új funkcióval bővül. Adja meg egy jelentésben, hogy mely felhasználók/dolgozók szerkesztették utoljára a beosztásokat egy adott időintervallumon belül és készítsen listát belőlük, hasonlóan a munkaidő szerkesztőinek listájához. A funkciót igényelje kiemelt kapcsolattartójánál vagy Vass Henriett, HR folyamatfejlesztőnél a  vass.henriett@olm.hu email címen vagy a +36 20 314 1675 telefonszámon.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen. 

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!