Oldal kiválasztása

Az OLM Rendszer v2023.2.0 verzió frissítés csomagja a következőket tartalmazza:

V2023.2.0

• Képzési portfólió dokumentum feltöltés

• Képzési portfólió, nézet rendezése

• Tömeges import fejlesztés

• Export fejlesztések

• API fejlesztések

• Szabadság kód érték fejlesztés

• Rendszer optimalizálás

Képzési portfólió dokumentum feltöltés

A Képzési portfólió modult használók számára az oktatásokhoz tartozó dokumentumok kezelése eddig elkülönítve történt. Azonban elérhetővé vált legújabb frissítésünkben a képzésekhez társított dokumentum feltöltési lehetőség. Ennek köszönhetően az adott képesítéshez tartozó fájlokat most már egyszerűen tudja feltölteni docx, xlsx és még számos más formátumban. A betöltött fájlok pedig a Dokumentumtár modulban azonnal elérhetővé válnak a képzéshez tartozó Kompetencia almappán belül a képzés nevével ellátott irattárolóban.

Munkaruha modul - OLM Rendszer
Munkaruha modul - OLM Rendszer

Képzési portfólió, nézet rendezése

A Képzési portfólió modulon belül a képzés nyilvántartás menüpontban könnyedén ki tudja listázni, hogy a dolgozók milyen képesítésekkel rendelkeznek. A rendszerünk megmutatja, hogy ezekkel a képzésekkel rendelkező dolgozó éppen milyen státuszban, milyen kompetencia szinttel, valamint, hogy milyen érvényességi idővel rendelkezik.

Mostantól pedig egy kattintással tudja csökkenő vagy növekvő sorrendbe rendezni a kilistázott adatokat így még egyszerűbben tudja áttekinteni, hogy kinek milyen oktatással rendelkezik, hogy mire lesz hamarosan újra szüksége.

Munkaruha modul - OLM Rendszer

Dolgozói import fejlesztés

A dolgozók nyilvántartásának tömeges importálása lehetővé teszi a villámgyors munkafolyamatokat. Új fejlesztésünkkel új beviteli forrásoka választhat a csoportos importáláshoz, hogy a Rendszer a megfelelő előzetes beállításokkal számolja az adatokat.

Munkaruha modul - OLM Rendszer

Példa:

Automatikus jelenlét adat vezetése (AUJE)

Példa Kft-nél okos beléptető rendszert alkalmaznak, amely megmutatja a dolgozók érkezését és távozását. A cégnél szeretnék, ha a beléptető eszközökből érkező belépési és kilépési adatokat a automatikusan rögzítené a jelenlét nyilvántartásnál ezért ezt az opciót választják a tömeges import során.

Szabadság számolási beállítások

Ha vállalatuknál a munkaidőkeretes foglalkoztatásban dolgoznak és a szabadságokat órában tartják nyilván akkor remek lehetőség az új fejlesztésünk. Mostantól megadhatja, hogy egyes előválasztható szabadságkódok hány órás szabadságot tartalmazzanak.

A megoldással garantáltan egyszerűbb lesz a munkaidőkeret erőforrásainak szabadságok és pótlékok számítása.

Példa:

A Példa Kft-nél 12 órás műszakokban dolgoznak bizonyos hetekben. Míg más heteken 6 órában. Erre a két időszakra szeretnének készíteni kétszabadság előválasztó kódot, amely a megfelelő órákkal számol. Létrehozzák a ’SZ1’ kódot, amely 12 órával számolja a kódot és létrehozzák az ’SZ6’ kódot, amely 6 órával számol.

API fejlesztések

Az API (Application Programming Interface) egy rövidítés, ami „alkalmazásprogramozási felületet” jelent. Segítségével a különböző programok tudnak adatokat, utasításokat küldeni egymásnak.

Mostantól RLB bérprogramhoz még egyszerűbb a kapcsolat.

Export fejlesztések

API és időszakos export készítésekor már megjeleníthető a dolgozó jogviszonyának kezdete és a jelenlét idő adatai is.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*