Oldal kiválasztása

Lélegzetelállító megoldásainkkal garantáltan könnyebben tudja munkáját elvégezni. Fedezze fel mitől lesz extrém gyors és elképesztően élménydús az OLM Rendszere.  Minden eddiginél több fejlesztést készítettünk Önnek, hogy a digitális korszak vívmányait minél jobban ki tudja aknázni.

Bemutatkoznak:

5

ÚJ MODUL

Öt új modulunkat azoknak is ajánljuk akik rendelkeznek OLM Rendszerrel és azoknak is akik más munkaügyi nyilvántartó rendszert használnak de szeretnének olyan költséghatékony alkalmazást amely könnyebbé tesz egyes folyamatokat. Lássuk is miről van szó:

MUNKARUHA modul

Munkaruha modul - OLM Rendszer

• Emailes értesítés

• Munkaruha tulajdonságok beállítás

• Átlátható állományok személyre csoportra bontva

Minden eddiginél hatékonyabb munkaruházat nyilvántartás és beszerzést tesz lehetővé a forradalmi modulunk. Töltse fel a Rendszerbe a munkaruházatot és annak tulajdonságait (méret, szín, pár, kihordási idő stb) a munkavállalókhoz. MUNKARUHA modul emailben küld értesítést a viselőnek és a vezetőnek is, ha a munkaruházat kihordási ideje lejár.

TERMELÉS modul

Termelés modul - OLM Rendszer

• Egyszerűen kezelhető

• Kézzelfogható folyamatok

• Cégre szabható felület

Tegye átláthatóvá a termelési folyamatokat és maximalizálja a vállalata teljesítményét innovatív megoldásunkkal. Valós idejű, termelési folyamatokhoz igazítható adatok és cégre szabott kulcsmutatók és statisztikákkal ellátva. Tervezze és kövesse nyomon a sikert a TERMELÉS modullal.

OKOS BEOSZTÁS modul

Okos beosztás modul - OLM Rendszer

• Speciálisan a cég munkafolyamataira szabható

• Hatékonyan menedzseli a speciális munkafolyamatok személyzetét

• Könnyen kezelhető felület

Munkaidő beosztás munkahelyre munkakörre vagy akár munkaállomásokra bontva is. Az okos beosztás jelzi, hogy egy adott munkafolyamatra mely képzettséggel rendelkező emberek csoportjára van szükség. Értesít, ha túlképzett vagy alulképzett személy dolgozik az egyik poszton. Mindezt valós időben egy látványos felületen.

DOKUMENTUM modul

Dokumentumtár modul - OLM Rendszer

• Azonnal hozzáférhető dokumentumok

• Hitelesített digitális aláírás

• Papírmentes 21 századi megoldás

Tegye papírmentessé vállalata adminisztrációját. A dokumentum kezelő felülete online elérhető számítógépen, okostelefonon. A hitelesített digitális aláírással az átadások átvételek, elismervények, képzési anyagok, utasítások egy szempillantás alatt hitelesíthetőek és bárhol bármikor elérhetőek. A felhasználási területnek csak a képzelete szab határt!

TELJESÍTMÉNY modul

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

• Cégre szabható pontozási rendszer

• Azonnal áttekinthető felület

• Megosztható adatok a motivációhoz

Motiválja a közös sikerre dolgozóit fejlett megoldásunkkal! A teljesítmény értékelő modul segítségével szabadon választott adatok alapján pontozási rendszert tud kialakítani mellyel látja az aktuális teljesítményt és ösztönözni tudja a munkatársait is a célok elérésére.

Tudta?

Mindegy hogy milyen bérprogramot esetleg munkaügyi nyilvántartót használnak a vállalatuknál mert az új moduljainkat akár mellettük is hatékonyan tudja megrendelni és alkalmazni.

Ne felejtse

HR modul

A HR modulunkban a munkavállalókhoz szabadon tud majd adatokat párosítani (táppénz papír, jogosítványok, munkaruházat…stb) és ezeket nyilvántartani tudja. Sőt! A Rendszer emailben értesíti, ha valami, lejár kifogy vagy szükséges. Ezáltal olyan mintha egy saját asszisztense lenne! Tudjon meg többet a HR modulról itt.

Továbbfejlesztett szűrő

Mostantól kezdve, ha ugyanazokkal a munkavállalókkal szeretne dolgozni több felületen akkor elegendő kiválasztani a kezelni kívánt munkavállalókat és a többi felületen már automatikusan a kiválasztottak dobozban jelennek meg. Elég, ha csak a szűrés gombra kattint. Ezzel megspórolja a dolgozók kiválogatását a különböző felületeken.

Hogy működik?

Például.: Tegyük fel, hogy a BEOSZTÁS felületen kiválaszt pár dolgozót és egy időszakot, elkészíti a beosztásukat majd átkattint a MUNKAIDŐ felültre és ugyanazon dolgozók ugyanabban a sorrendben szerepelnek a ‘Kiválasztottak’ dobozba és már az időszak is előválasztóban szerepel.

Sőt! A dolgozói beállítások során is lehetséges. Pl.: Válasszon ki egy munkavállalót a dolgozói alapadatokban, majd kattintson a ‘Munkarendek’ fülre. Ekkor a dolgozó látható a ‘Kiválasztottak’ dobozba és csak a szűrésre kell kattintania. Ezt a páratlan funkciót automatikusan beállítottuk Önnek!

Költség- helyhez/vezetőhöz kötött exportok

A vállalati struktúrában komoly szerepet töltenek be a költséghelyvezetők. Nagy segítség, ha a munkaügyi adatok és munkavállalók összeköthetőek a költséghelyvezetővel vagy a költséghellyel.

A gyakorlatban nagyon hasznos, ha látszik egy export táblázaton jelentésen, hogy egy adott dolgozó vagy dolgozók csoportja mely költséghelyhez vagy költséghely vezető alá tartozik. Ilyen és az ehhez hasonló jelentések elkészítéséhez hoztuk létre ezt az exportot. Ha szeretné elérni kérjük jelezze felénk.

Védőangyal minden ügyfelünknek

Az OLM Rendszernél elkötelezettek vagyunk, hogy a partnereink a lehető legmagasabb fokú kiszolgálást kapják hiszen prémium vállalati alkalmazásként fontos, hogy kapcsolatban legyünk és segítsük bemutatni az Ön által is elérhető rendszereket vagy meghallgassuk az Ön véleményét. Éppen ezért új csapat taggal bővültünk a felhőnél. Simony Anikó kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársunk az Ön segítségére lesz a Rendszer újításainak bemutatásával és szívesen meghallgatja a tapasztalatait vagy fejlesztési ötleteit is. 

SZABADSÁG modul fejlesztések

Teljesítmény modul - OLM Rendszer

Kétlépcsős szabadság jóváhagyás

Rengeteg információt kell feldolgozni mind a munkavállalóknak mind pedig a programoknak a munkaügyek során. Ez a tényező pedig gyakran hibákhoz vezethet. A szabadság kérvények bírálata esetén kétlépcsős eljárást vezetünk be, hogy garantáltan a valós jóváhagyás vagy elutasítás érkezzen a kérvényre.

Ezzel a briliáns megoldással elkerülhető az a jelenség is amikor az email kliensek, robot algoritmusai a spam vizsgálat során a levélben található linkeket tesztelve egy jóváhagyást vagy elutasítást eszközölnek véletlenül. A szabadság kérvények bírálatáról emailes értesítés érkezik. Mostantól a levélben található ’Engedélyez’ vagy ’Elutasít’ gomb megnyomásával egy biztonságos online felületre jut, ahol meg kell erősíteni a bírálatát. Ezzel mind a szoftveres mind az emberi tévedés kockázata mérsékelhető és a szabadság kérvények jóváhagyása precízebbé válik.

Döntéstámogató szabadság adatok

Partnereink visszajelzései alapján tökéletesítjük a SZABADSÁG -tervező modulunkat, hogy a szabadságok kiadása kezelése igazi élmény legyen. Az új fejlesztési pontunkkal a vezetők munkáját tesszük könnyebé.

Az időszakos export esetén megjelenik az időarányosan kiadható szabadság külön oszlopban minden dolgozóhoz.

Ezzel a briliáns funkcióval azonnal láthatja, hogy időarányosan mennyivel több vagy kevesebb szabadságot vettek ki a dolgozók. Az év folyamán könnyebben tudják a szabadságolásokat megtervezni vagy egyeztetni. A funkció igényléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*