Felejtse el a nehéz munkát ősszel – használja újításainkat!

2019.09.10 | Frissítések | Kiemelt | Rendszer
Fedezze fel őszi újdonságainkat az OLM Rendszernél.

Lélegzetelállító megoldásainkkal garantáltan könnyebben tudja munkáját elvégezni. Fedezze fel mitől lesz extrém gyors és elképesztően élménydús az OLM Rendszere.  Minden eddiginél több fejlesztést készítettünk Önnek, hogy a digitális korszak vívmányait minél jobban ki tudja aknázni. 

Bemutatkoznak:

0
ÚJ MODUL

Öt új modulunkat azoknak is ajánljuk akik rendelkeznek OLM Rendszerrel és azoknak is akik más munkaügyi nyilvántartó rendszert használnak de szeretnének olyan költséghatékony alkalmazást amely könnyebbé tesz egyes folyamatokat. Lássuk is miről van szó:

MUNKARUHA modul

Munkaruha modul logo

• Emailes értesítés

• Munkaruha tulajdonságok beállítás

• Átlátható állományok személyre csoportra bontva

Minden eddiginél hatékonyabb munkaruházat nyilvántartás és beszerzést tesz lehetővé a forradalmi modulunk. Töltse fel a Rendszerbe a munkaruházatot és annak tulajdonságait (méret, szín, pár, kihordási idő stb) a munkavállalókhoz. MUNKARUHA modul emailben küld értesítést a viselőnek és a vezetőnek is, ha a munkaruházat kihordási ideje lejár.

TERMELÉS modul

• Egyszerűen kezelhető

• Kézzelfogható folyamatok

• Cégre szabható felület

Tegye átláthatóvá a termelési folyamatokat és maximalizálja a vállalata teljesítményét innovatív megoldásunkkal. Valós idejű, termelési folyamatokhoz igazítható adatok és cégre szabott kulcsmutatók és statisztikákkal ellátva. Tervezze és kövesse nyomon a sikert a TERMELÉS modullal.

OKOS BEOSZTÁS modul

OKOS BEOSZTÁS modul logo - OLM Rendszer

• Speciálisan a cég munkafolyamataira szabható

• Hatékonyan menedzseli a speciális munkafolyamatok személyzetét

• Könnyen kezelhető felület

Munkaidő beosztás munkahelyre munkakörre vagy akár munkaállomásokra bontva is. Az okos beosztás jelzi, hogy egy adott munkafolyamatra mely képzettséggel rendelkező emberek csoportjára van szükség. Értesít, ha túlképzett vagy alulképzett személy dolgozik az egyik poszton. Mindezt valós időben egy látványos felületen.

DOKUMENTUM modul

• Azonnal hozzáférhető dokumentumok

• Hitelesített digitális aláírás

• Papírmentes 21 századi megoldás

DOKUMENTUM kezelő modul - OLM Rendszer

Tegye papírmentessé vállalata adminisztrációját. A dokumentum kezelő felülete online elérhető számítógépen, okostelefonon. A hitelesített digitális aláírással az átadások átvételek, elismervények, képzési anyagok, utasítások egy szempillantás alatt hitelesíthetőek és bárhol bármikor elérhetőek. A felhasználási területnek csak a képzelete szab határt!

TELJESÍTMÉNY modul

• Cégre szabható pontozási rendszer

• Azonnal áttekinthető felület

• Megosztható adatok a motivációhoz

Motiválja a közös sikerre dolgozóit fejlett megoldásunkkal! A teljesítmény értékelő modul segítségével szabadon választott adatok alapján pontozási rendszert tud kialakítani mellyel látja az aktuális teljesítményt és ösztönözni tudja a munkatársait is a célok elérésére.

NE FELEJTSE

A HR modulunkban a munkavállalókhoz szabadon tud majd adatokat párosítani (táppénz papír, jogosítványok, munkaruházat…stb) és ezeket nyilvántartani tudja. Sőt! A Rendszer emailben értesíti, ha valami, lejár kifogy vagy szükséges. Ezáltal olyan mintha egy saját asszisztense lenne! Tudjon meg többet a HR modulról itt.

Továbbfejlesztett szűrő

Mostantól kezdve, ha ugyanazokkal a munkavállalókkal szeretne dolgozni több felületen akkor elegendő kiválasztani a kezelni kívánt munkavállalókat és a többi felületen már automatikusan a kiválasztottak dobozban jelennek meg. Elég, ha csak a szűrés gombra kattint. Ezzel megspórolja a dolgozók kiválogatását a különböző felületeken.

Például.: Tegyük fel, hogy a BEOSZTÁS felületen kiválaszt pár dolgozót és egy időszakot, elkészíti a beosztásukat majd átkattint a MUNKAIDŐ felültre és ugyanazon dolgozók ugyanabban a sorrendben szerepelnek a ‘Kiválasztottak’ dobozba és már az időszak is előválasztóban szerepel.

Sőt! A dolgozói beállítások során is lehetséges. Pl.: Válasszon ki egy munkavállalót a dolgozói alapadatokban, majd kattintson a ‘Munkarendek’ fülre. Ekkor a dolgozó látható a ‘Kiválasztottak’ dobozba és csak a szűrésre kell kattintania. Ezt a páratlan funkciót automatikusan beállítottuk Önnek!

Védőangyal minden ügyfelünknek

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszernél elkötelezettek vagyunk, hogy a partnereink a lehető legmagasabb fokú kiszolgálást kapják hiszen prémium vállalati alkalmazásként fontos, hogy kapcsolatban legyünk és segítsük bemutatni az Ön által is elérhető rendszereket vagy meghallgassuk az Ön véleményét. Éppen ezért új csapat taggal bővültünk a felhőnél. Simony Anikó kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársunk az Ön segítségére lesz a Rendszer újításainak bemutatásával és szívesen meghallgatja a tapasztalatait vagy fejlesztési ötleteit is.  

Költség- helyhez/vezetőhöz kötött exportok

A vállalati struktúrában komoly szerepet töltenek be a költséghelyvezetők. Nagy segítség, ha a munkaügyi adatok és munkavállalók összeköthetőek a költséghelyvezetővel vagy a költséghellyel.

A gyakorlatban nagyon hasznos, ha látszik egy export táblázaton jelentésen, hogy egy adott dolgozó vagy dolgozók csoportja mely költséghelyhez vagy költséghely vezető alá tartozik. Ilyen és az ehhez hasonló jelentések elkészítéséhez hoztuk létre ezt az exportot. Ha szeretné elérni kérjük jelezze felénk itt.

SZABADSÁG modul fejlesztések

Kétlépcsős szabadság jóváhagyás

Rengeteg információt kell feldolgozni mind a munkavállalóknak mind pedig a programoknak a munkaügyek során. Ez a tényező pedig gyakran hibákhoz vezethet. A szabadság kérvények bírálata esetén kétlépcsős eljárást vezetünk be, hogy garantáltan a valós jóváhagyás vagy elutasítás érkezzen a kérvényre.

Ezzel a briliáns megoldással elkerülhető az a jelenség is amikor az email kliensek, robot algoritmusai a spam vizsgálat során a levélben található linkeket tesztelve egy jóváhagyást vagy elutasítást eszközölnek véletlenül. A szabadság kérvények bírálatáról emailes értesítés érkezik. Mostantól a levélben található ’Engedélyez’ vagy ’Elutasít’ gomb megnyomásával egy biztonságos online felületre jut, ahol meg kell erősíteni a bírálatát. Ezzel mind a szoftveres mind az emberi tévedés kockázata mérsékelhető és a szabadság kérvények jóváhagyása precízebbé válik.

Döntéstámogató szabadság adatok

Partnereink visszajelzései alapján tökéletesítjük a SZABADSÁG -tervező modulunkat, hogy a szabadságok kiadása kezelése igazi élmény legyen. Az új fejlesztési pontunkkal a vezetők munkáját tesszük könnyebé.

Az időszakos export esetén megjelenik az időarányosan kiadható szabadság külön oszlopban minden dolgozóhoz.

Ezzel a briliáns funkcióval azonnal láthatja, hogy időarányosan mennyivel több vagy kevesebb szabadságot vettek ki a dolgozók. Az év folyamán könnyebben tudják a szabadságolásokat megtervezni vagy egyeztetni. A funkció igényléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

 

Kilépett dolgozó visszaléptetése jövőbeli dátumra

A munkaerő fluktuáció korunk egyik nagy kihívása, amelyet az OLM Rendszer is több ponton kezel. Korábban vezettük be a jövőbeli dolgozó funkciónkat melynek lényege, hogy a jogviszony kezdete előtt is rögzítheti a dolgozó adatait a Rendszerbe és a jogviszony kezdetét figyelembe veszi a Rendszer.

Sőt! A beosztásokat is előre elkészítheti a dolgozó számára, hogy mire munkába áll minden flottul várja és automatikusan elinduljon a munkaügyi nyilvántartása.

Ennek a funkciónak a kiterjesztése, hogy amennyiben a munkavállaló jogviszonya megszűnik és később előreláthatólag újra dolgozni kezd egy időintervallumon belül akkor Önnek csak a jogviszony újbóli kezdetét kell felvennie, hiszen a munkaügyi adatokat a törvényeknek megfelelően tárolnia kell. A kiterjesztett funkciót igényelje meg itt.

Módosítható költséghely és munkakör neve

Egy cég életében nagyon sok apró változás következik be, hiszen a siker folyamatos adaptációt követel meg. Tévedni emberi dolog és gyakran vétünk apróbb hibákat, de szerencsére ezzel az újítással most már könnyedén tudja korrigálni adatait.

  • Mostantól a Költséghely nevét egy kattintással tudja megváltoztatni, illetve javítani.
  • Változott a munkakör vagy elírás történt? Sebaj, egy kattintással tudja átírni vagy korrigálni.

Bővített készenlét pótlék funkciók

A készenlét pótlékok funkciókat bővítettük egyedi megrendelésre. Újfajta pótlék számolások készültek a készenléthez. Szabályozható, hogy az egyes pótlékok a munkaidő vagy a készenlét exportokon jelenjenek meg (vagy mindkettőn) ezáltal könnyebb áttekinteni a készenlét pótlékokat.

Beosztás kódok vezetőhöz rendelve

A beosztástervezéssel megbízott vezetők munkáját teszi még könnyebbé az személyre szabható megoldásunk. A különböző beosztás kódokat hozzá lehet rendelni a vezetőkhöz. Az eredmény, hogy a beosztással megbízott vezető csak azokat a beosztás kódokat tudja használni, amelyekre biztosan szüksége van. A kódok panelben is csak a személyesen hozzárendelt kódok közül tud választani. Ez csökkenti az információ feldolgozással járó terhelést és a beosztások tervezése pontosabbá válik a ’nem munkaügyes’ alkalmazottak számára is. Az exportokban is szintén a lehetséges beosztások kódjai jelennek meg.

Kilépési dátum, dupla megerősítéssel

A magas munkatempó és gyakran előforduló multitask apró hibázásokhoz vezet, amelyek hatása gyakran sokkal nagyobb horderejű mint maga a hiba. A felméréseink alapján a dolgozók kilépésének dátuma gyakran tévesen kerül rögzítésre és ezáltal értékes a munkaügyi, beosztás, munkaidő nyilvántartás adat kerül a lomtárba. Szerencsére az automatizálás segít ezt kiküszöbölni.

A Rendszer mostantól megerősítést kér ha a 15 napnál régebbi a dolgozó kilépésének a dátuma olyan formában, hogy a kilépés dátumát ismét be kell írni, ezáltal az elgépelések vagy téves rögzítések kockázata csökkenthető. Sőt! Az Mt. által meghatározott kilépés után is megőrzésre szoruló fontos munkaügyi adatok nagyobb biztonságban lesznek.

TARTSON VELÜNK A DIGITÁLIS ÚTON

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. OLM Rendszer felhasználóként az ’Extra funkciók’ menüpontban részletesebben is megismerheti újításainkat vagy kérje kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársát, hogy mutassa be Önnek azokat!

Ha még csak fontolgatja az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer bevezetését esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!