Oldal kiválasztása

Az elmúlt időszakban jellemző munkaerő-hiány eredményeképp ma már nem elegendő, ha egy vállalat “versenyképes bérezést és kiemelkedő cafeteriát” kínál, hanem újabb és újabb módokon kell kitűnnie a konkurens munkáltatók közül. Ez a jelenség hozta magával a munkavállalói jólléti (employee wellbeing) programok felemelkedését, amibe mára nem csak a fizikai egészség kezelésére és javítására irányuló elemek tartoznak, hanem a pénzügyi jóllét is hangsúlyossá vált.

Fluktuáció-csökkentés és motiváltabb kollégák

Partnerünk, a Salarify, egy olyan újgenerációs munkavállalói juttatást nyújt, ami a dolgozók pénzügyi jóllétét célozza. Miért? A pénzügyileg instabil munkavállalók körében magasabb a fluktuáció, a hiányzások száma és alacsonyabb a produktivitás.

Ezért a Salarify létrehozott egy kockázatmentes platformot, amin keresztül a munkavállalók bárhol, és bármikor hozzáférhetnek a már ledolgozott bérük egy részéhez, így csökkentve a rájuk nehezedő pénzügyi stresszt.

Előnyök

%

Az aktív felhasználok 59%-a motiváltabban megy dolgozni a ledolgozott bérhez való́ hozzáférésnek köszönhetően.*

%

Az aktív felhasználók között átlagosan 41%-kal csökkent a fluktuáció a hasonló́ megoldást alkalmazó́ amerikai vállalatok esetében.*

%

Akár 26%-kal csökken a munkahelyi hiányzások száma.*

Mi a probléma a havi fizetéssel?

Az alacsonyabb keresetű dolgozók ritkábban rendelkeznek megtakarításokkal, vagyis megélhetésük szinte kizárólag a fizetésüktől függ. Számukra nehezebb feladat egy hónap során a pénzügyeik megtervezése és hatékony beosztása, valamint a váratlan kiadásokra való reagálás, hiszen ezen forráson kívül “nincs hova nyúlniuk”. Jóval könnyebb feladat rövidebb, belátható (akár egy hetes) időszakokra beosztani az anyagiakat, mint egy egész hónapra, ezáltal pedig elkerülhető a káros pénzügyi termékek igénybevétele.

Hogyan működik?

A Salarify a technikai bevezetést követően biztonságosan kommunikál a munkáltató bérszámfejtő rendszerével, és teljesen automatikusan, minden többlet-adminisztrációtól mentesen működik. Egyszerű szabályok felállításával az összes munkavállaló számára meghatározható, hogy a már ledolgozott bérének mekkora részét jogosult lekérni.

Egy gyors regisztrációt követően a munkavállalók telefonos-, vagy web-applikációban látják a számukra mindenkor elérhető összeget, amit pár gombnyomással le is hívhatnak.

Salarify hogxan működik - OLM Rendszer

Együttműködés

A Salarify együttműködik a Magyarországon használt legnépszerűbb bérszámfejtő szoftverekkel, valamint az OLM Rendszerrel is, így akár valós időben, forintra pontosan követni tudja az egyes munkavállalók által ledolgozott bértömeget.

Kockázatmentes

Szemben a hagyományos bérelőleggel, ahol a munkavállaló – egy szigorú elbírálási folyamatot követően – a még meg nem keresett bérének a terhére jut pénzhez a munkáltatótól, a Salarify kizárólag a már ledolgozott bérhez ad hozzáférést. Ezáltal, ha a munkavállaló akár másnaptól nem jelenik meg többet munkában, a munkáltató számára akkor sem jelentkezik behajthatatlan követelés, mégis hatalmas segítséget tudott nyújtani a mindennapokban. Ráadásul a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan a Salarify-által biztosított ledolgozott bérhozzáférést választják a hagyományos bérelőlegek helyett, így a megoldás csökkenti a munkáltató bérelőlegezésből fakadó pénzügyi kockázatát.

Elköteleződés-mentes ingyenes próbalehetőség, és 30% garantált kedvezmény!

A Salarify az OLM Rendszer ügyfelei számára:

3 hónap ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosít, akik ha a bevezetés mellett döntenek garantált 30% kedvezménnyel tehetik meg.

TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS HASZNÁLJA KI EZT A NAGYSZERŰ LEHETŐSÉGET

Salarify kedvezmény

Töltse ki az űrlapot és vegye igénybe a kedvezményeket!

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*