Oldal kiválasztása

Az OLM Rendszer fejlesztéseinek köszönhetően egyre több adatot lehet megadni, hogy ezzel is segítsük Önt a munkájában. A tervezett jogviszony vége dátum megadásával könnyebbé válik a kilépő munkavállalókhoz kapcsolódó munkaügyi adminisztráció.

A tervezett jogviszony vége – beállítással a Rendszer automatikusan elvégzi a záráshoz szükséges pótlékszámításokat, munkaidőkeretes számításokat, szabadság elszámolásokat a kilépés időpontjában.

Innovatív funkciónk nagy segítséget nyújt nagyvállalatok, munkaerő közvetítő cégek számára, vagy ott, ahol projekt megállapodás alapján dolgoznak és előre ismert dátum a jogviszony vége.

Rendszerünkön belül a Beállítások – Dolgozók – Alapadatok menüpontban vált elérhetővé az új „Jogviszony tervezett vége” mező.

Tervezett jogviszony - OLM Rendszer

Az új funkciónak köszönhetően a Rendszer lezárja a szabadságot, a pótlékokat, a munkaidőt így még átláthatóbbá válik a beosztás és a szabadság tervezés. A dátum megadásával a munkavállalót a Rendszer ténylegesen nem lépteti ki. Bármikor tudja módosítani a kilépés időpontját, valamint törölni is tudja a tervezett kilépési napot.

Példa:

Egy vállalatnál, ahol munkaidőkeretes Rendszerben foglalkoztatják a dolgozókat meghatározottan november 1.-én ér véget a munkaviszony. Az új „Jogviszony tervezett vége” mezőnek a használatával a cég adminisztrátora akár hetekkel előre is meg tudja adni a tervezett kilépés dátumát. A Rendszer ilyen esetben automatikusan számolja, hogy a munkavállaló hol tart a munkaidőkeretben tervezetthez képest a ledolgozott munkaidejével, mennyi a felhasznált és még felhasználható szabadsága a kilépés időpontjában, illetve mennyi ilyen pótlékokra jogosult és mennyi pótlékot kap.

Amennyiben Önnél nem lenne elérhető, de érdeklődne felőle, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Email.: ugyfelszolgalat@olm.hu