Újdonságaink 2018 Május

2018.04.27 | Bennfentes | Frissítések

Hamarosan itt a nyári szabadságolások ideje ezért mi is innovatív megoldásokkal készültünk a SZABADSÁG modulunkban. A mai (2018.04.26.) frissítéssel ezek a kényelmi megoldások már elérhetőek. Kérem olvassa el bejegyzésünket, hogy Ön is ki tudja aknázni az új lehetőségeket!

Megújult irányítópult

Mérlegelje átláthatóbban a szabadságait. A szabadságtervező irányítópulton a középső Szabadság adatok panelben, megjelenik a munkavállaló számára is a kiadott, kiadható szabadság. Ezzel Ön is és a szabadság igénylője is egy szempillantás alatt látja a felhasználható szabadságait ezáltal a kérvényeknél hatékonyabban tud gazdálkodni velük. Természetesen a Rendszer továbbra is automatikusan jelzi, ha a felhasználó a törvényben előírtaknál és a kiadott szabadságoknál többet igényel.

Naptárnézetben kijelölés

A szabadságokat, távolléteket minden eddiginél egyszerűbben tudja igényelni. Mostantól szükségtelen numerikusan megadnia a szabadság kérvény esetén a szabadság kezdetet és véget. Csak vigye az egeret a naptáron a kezdő időpontra és kattintson. Ez után pedig jelölje ki a záró dátumot. Pontosan úgy ahogy egy utazást foglalna le!

Szabadság számítás

A munkavállalóknak a Munka törvénykönyve alapján, amennyiben gyermekkel rendelkeznek +2 nap szabadság járt. A törvényi előírás szerint ez 16 éves korú gyermekig teljesül. A Rendszer az automatikusan figyelembe veszi a szabadság számítás során a gyermek életkorát. Sőt! Az idő előrehaladtával is ügyel rá, hogy biztosan a megfelelő szabadságmennyiséget számolja.

Ne csak szabadságot kérvényezzen

A SZABADSÁG tervező felületén lehetőég van beállítani az Otthoni munkavégzést, betegszabadságot, kiküldetést … és bármilyen távollétet. Ezáltal a munkavállalók megkönnyítik az adminisztrációt hiszen akár maguknak is képesek már előre a távolléteket kérvényezni és szükségtelen utólag egyeztetni és javítani távollét okát.

A funkció igénybevételéhez kérjük keresse Bita András értékesítési vezető kollégánkat a +36 30 591 9765 számon vagy a bita.andras@olm.hu email címen.

Otthoni munka (Home Office)

Munka korlátok nélkül! Már elérhető a SZABADSÁG modul felületén is a az ’Otthoni munkavégzés’ kód is melyet jogosultsághoz kötve akár a dolgozó mind a vezető is egy kattintással tud jelölni a szabadságokhoz hasonlóan. Tehát ha otthonról is végeznek munkát akkor csak válassza a bal felső fülön az Otthoni munkavégzést és jelölje ki a kívánt időszakot a naptár nézetben.

 

Nincs még OLM Rendszere? Tegyen egy próbát és regisztráljon most az ingyenes SZABADSÁG tervező modul alap verziójára. Kattintson ide.

Köszönjük figyelmét!