Oldal kiválasztása

Hamarosan itt a nyári szabadságolások ideje ezért mi is innovatív megoldásokkal készültünk a SZABADSÁG modulunkban. A mai (2018.04.26.) frissítéssel ezek a kényelmi megoldások már elérhetőek. Kérem olvassa el bejegyzésünket, hogy Ön is ki tudja aknázni az új lehetőségeket!

Megújult irányítópult

Mérlegelje átláthatóbban a szabadságait. A szabadságtervező irányítópulton a középső Szabadság adatok panelben, megjelenik a munkavállaló számára is a kiadott, kiadható szabadság. Ezzel Ön is és a szabadság igénylője is egy szempillantás alatt látja a felhasználható szabadságait ezáltal a kérvényeknél hatékonyabban tud gazdálkodni velük. Természetesen a Rendszer továbbra is automatikusan jelzi, ha a felhasználó a törvényben előírtaknál és a kiadott szabadságoknál többet igényel.

Naptárnézetben kijelölés

A szabadságokat, távolléteket minden eddiginél egyszerűbben tudja igényelni. Mostantól szükségtelen numerikusan megadnia a szabadság kérvény esetén a szabadság kezdetet és véget. Csak vigye az egeret a naptáron a kezdő időpontra és kattintson. Ez után pedig jelölje ki a záró dátumot. Pontosan úgy ahogy egy utazást foglalna le!

Szabadság számítás

A munkavállalóknak a Munka törvénykönyve alapján, amennyiben gyermekkel rendelkeznek +2 nap szabadság járt. A törvényi előírás szerint ez 16 éves korú gyermekig teljesül. A Rendszer az automatikusan figyelembe veszi a szabadság számítás során a gyermek életkorát. Sőt! Az idő előrehaladtával is ügyel rá, hogy biztosan a megfelelő szabadságmennyiséget számolja.

Ne csak szabadságot kérvényezzen

A SZABADSÁG tervező felületén lehetőég van beállítani az Otthoni munkavégzést, betegszabadságot, kiküldetést … és bármilyen távollétet. Ezáltal a munkavállalók megkönnyítik az adminisztrációt hiszen akár maguknak is képesek már előre a távolléteket kérvényezni és szükségtelen utólag egyeztetni és javítani távollét okát.

A funkció igénybevételéhez kérjük keresse értékesítő kollégáinkat.

Otthoni munka (Home Office)

Munka korlátok nélkül! Már elérhető a SZABADSÁG modul felületén is a az ’Otthoni munkavégzés’ kód is melyet jogosultsághoz kötve akár a dolgozó mind a vezető is egy kattintással tud jelölni a szabadságokhoz hasonlóan. Tehát ha otthonról is végeznek munkát akkor csak válassza a bal felső fülön az Otthoni munkavégzést és jelölje ki a kívánt időszakot a naptár nézetben.

Egyedi fejlesztések

Amennyiben igényelt egyedi fejlesztést kiemelt kapcsolattartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot vagy érdeklődjön az ugyfelszolgalat@olm.hu – e-mail címen.

Köszönjük, hogy elolvasta legfrissebb fejlesztési híreinket. Rendelje meg őket vagy kérje értékesítő kollégáinkat, hogy mutassák be Önnek!

Ha még csak fontolgatja az OLM Rendszer bevezetését, esetleg különálló moduljaink ragadták meg a figyelmét akkor igényeljen bátran visszahívást itt további információkért!

Érdekel a Rendszer, visszahívást kérek
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*