Oldal kiválasztása

Biztosan érezte már milyen nehéz eljutni a megfelelő jelöltekig, -ha próbált már irodai munkakörbe toborozni az utóbbi időben. Megtalálni azt a kompetens, szimpatikus munkatársat, aki a csapat tagja lesz pedig még nagyobb kihívás…

A toborzási útvesztői

Az egyik út ilyen esetben, hirdetések feladása valamelyik állás portálon. Ez egy költséges megoldás ráadásul annyi állás hirdetés kerül fel a webre, hogy a lehetséges jelölt talán meg se találja a hirdetését a több száz között.

A másik út, a fejvadászok, recruiterek alkalmazása, amely szintén komoly kiadásokkal jár a cég számára.

A harmadik lehetőség, hogy megpróbálnak a cégnél ’saját kútfőből’ hirdetni a közösségi platformokon. A megfelelő szaktudás nélkül ezek szintén ’pénz égető’ hirdetések lesznek Sajnos a legtöbb esetben nem a releváns jelöltek jelentkeznek, hanem többnyire álláskereső kalandorok.

Pedig ott van Ön előtt az egyik legerősebb toborzási eszköz!

Egy hálózat mindenek felett 

A LinkedIn mára első számú platformmá nőtte ki magát, ha speciális munkakörbe keresnek kollégát a vállalatnál. Rengeteg funkciója ingyenes. A HR-eseknek szóló megoldásai pedig messzemenőkig hatékony eszközök a toborzásban és kiválasztásban is. Hogy minden professzionális HR és üzletfejlesztési funkcióját ki tudja aknázni ismernie kell a használatukat.

Hogyan ismerhetné meg a LinkedIn expertek minden titkát?

Talán azt gondolja sok gyakorlással és türelemmel, de tudjuk, hogy Ön elfoglalt, ezért inkább elhozzuk Önnek Máthé Albert, üzleti trénert és LinkedIn expertet, hogy egy workshop keretében megmutassa ennek a remek közösségi hálózat használatának minden fortélyát.

Bevált módszerek, szakértőtől

Speciálisan HR és munkaügyes szakemberek számára állítottuk össze a tematikát, hogy azonnal használható technikákat sajátítson el.

A workshop segítségével garantáltan hatékonyabban tud toborozni és olyan cégmárka arculatot építeni ami vonzza a leendő munkatársakat.

Megmutatjuk, hogyan tud értékes kapcsolati hálóra szert tenni a LinkedIn-en és ezáltal könnyebben tud új kollégát, szakembert, esetleg üzleti partnert találni.

Sőt! Manapság elengedhetetlen a szakmai/én márka építése, a későbbi reputáció érdekében ezért olyan praktikákkal gazdagítjuk tudását, amelyekkel méltán fogják elismerni vagy akár szakértőként kezelni a szakterületén.

Ilyen tudással ‘felvértezve’ a toborzás házon belül is eredményes és költséghatékony lehet. Biztosak vagyunk a sikereiben, ezért a workshopon extraként, olyan digitális megoldást mutatunk be amellyel az új munkavállalók adminisztrációját is hatékonyan tudja elkészíteni.

A műhelymunkát kifejezetten kiscsoportos onlive rendezvényként álmodtuk meg, hogy jobban tudjuk Önre fókuszálni. Ha Ön fogja a toborzásokat végezni akkor ez kihagyhatatlan, ha vezetőként szeretne a legújabb toborzási technikákkal megismerkedni akkor pedig ez a legjobb választás. Jól hangzik igaz? Mert valóban az is.

LinkedIn HR-eseknek

Várjuk szeretettel Máthé Albert üzleti tréner, LinkedIn expert előadóval, 2020. december 15-16-án (2×1,5 óra) onlive workshopunkra. Találja meg sikerrel leendő munkatársait a LinkedIn-en.

Kattintson ide további részletekért!

OLM Rendszer blog hírlevél feliratkozás
Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy a legérdekesebb HR digitalizációs szakmai tartalmainkat el tudjuk küldeni Önnek.
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*

Kövess minket közösségi oldalainkon is!